CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM REGÂİB KANDİLİ MESAJI

GÜNDEM 18.02.2021 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1637+ kez okundu.
 

CEYHAN BELEDİYE BAŞKANI HÜLYA ERDEM REGÂİB KANDİLİ MESAJI

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Regâib Kandili dolayısıyla bir mesajı yayınladı. İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum diyen  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya  Erdem; "Regâib Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle,  milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde yaşamalarını, Regâib Kandili’nin size ve  sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19'un bitmesi ve tüm insanlığın sağlık içinde yaşamalarını temenni eder, Dualarınızda yer bulmak dileği ile hayırlı kandiller dilerim” dedi.  

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Regâib Kandili dolayısıyla bir mesajı yayınladı.

İnsanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumumuzda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceğine inanıyorum diyen  Ceyhan Belediye Başkanı Hülya  Erdem; "Regâib Kandili’nin bizlere sunduğu düşünme fırsatını kullanarak toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeliyiz. Kardeşlik ve beraberliğimizi güçlendirmeye, birlik ve beraberliğimizi korumaya gayret göstermeliyiz. Bu gecenin feyiz ve nimetlerinden tüm insanlığın faydalanması, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesi, birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşlik duygularının güçlenmesine vesile olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle,  milletçe birlik ve beraberlik içinde daha nice kandillere kavuşmayı ve insanlığın barış ve huzur içinde yaşamalarını, Regâib Kandili’nin size ve  sevdiklerinize hayırlar getirmesini diliyorum. Dünyayı etkisi altına alan Covid-19'un bitmesi ve tüm insanlığın sağlık içinde yaşamalarını temenni eder, Dualarınızda yer bulmak dileği ile hayırlı kandiller dilerim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.