Duayen Başmüdür Bülbül, yaş haddinden emekliye ayrıldı

GÜNDEM 21.02.2021 - 17:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2038+ kez okundu.
 

Duayen Başmüdür Bülbül, yaş haddinden emekliye ayrıldı

Adana’da havacılık sektörünün önemli isimlerinden Ahmet Bülbül, yaş haddinden emekliye ayrıldı.  Sivil havacılık camiasında tanınan ve 1981 yılından bugüne 9 ayrı il de havalimanı müdürlüğü, başmüdürlük görevlerini başarıyla yürüten Bülbül, 45 yıllık hizmetiyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde (DHMİ) duayen olarak biliniyor. Bülbül, bugünden itibaren yaş haddinden emekliye ayrıldı.  Bülbül, 1976 yılında memur olarak göreve başladı. Sırayla işletme şefi, meydan müdür yardımcısı, meydan müdürü, başmüdür yardımcısı ve başmüdürlük görevlerinde bulunan Bülbül, havalimanı müdürlüğü ve başmüdürlük yaptığı Gaziantep ve Adana (2.kez) Malatya, Denizli, Kapadokya ve İzmir (2.kez) olmak üzere birçok sosyal aktivitelerle de adından söz ettirdi. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla kurduğu diyaloglarla DHMİ’ye maddi ve manevi katkı sağlayan Bülbül, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışındaki diyalog ve çalışmalarıyla takdir ve teşekkürle de ödüllendirildi.  Ahmet Bülbül, pilot dostlarının teşvikiyle 45 yıllık yaşanmış sivil havacılık tecrübe ve anılarını da kaleme aldı. Bülbül’ün 360 sayfadan oluşan sivil havacılık anılarını içeren “Mavi Gömlekli Teyyare Müdürünün Anıları” adlı kitabı kısa süre sonra yayınlanacak.

Adana’da havacılık sektörünün önemli isimlerinden Ahmet Bülbül, yaş haddinden emekliye ayrıldı. 

Sivil havacılık camiasında tanınan ve 1981 yılından bugüne 9 ayrı il de havalimanı müdürlüğü, başmüdürlük görevlerini başarıyla yürüten Bülbül, 45 yıllık hizmetiyle Devlet Hava Meydanları İşletmesi’nde (DHMİ) duayen olarak biliniyor. Bülbül, bugünden itibaren yaş haddinden emekliye ayrıldı. 
Bülbül, 1976 yılında memur olarak göreve başladı. Sırayla işletme şefi, meydan müdür yardımcısı, meydan müdürü, başmüdür yardımcısı ve başmüdürlük görevlerinde bulunan Bülbül, havalimanı müdürlüğü ve başmüdürlük yaptığı Gaziantep ve Adana (2.kez) Malatya, Denizli, Kapadokya ve İzmir (2.kez) olmak üzere birçok sosyal aktivitelerle de adından söz ettirdi. Kamu kurum ve kuruluşlarıyla kurduğu diyaloglarla DHMİ’ye maddi ve manevi katkı sağlayan Bülbül, gerek yurtiçinde gerekse yurtdışındaki diyalog ve çalışmalarıyla takdir ve teşekkürle de ödüllendirildi. 
Ahmet Bülbül, pilot dostlarının teşvikiyle 45 yıllık yaşanmış sivil havacılık tecrübe ve anılarını da kaleme aldı. Bülbül’ün 360 sayfadan oluşan sivil havacılık anılarını içeren “Mavi Gömlekli Teyyare Müdürünün Anıları” adlı kitabı kısa süre sonra yayınlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.