BAŞKAN SONER ÇETİN'DEN EGEMEN'E ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

GÜNDEM 03.03.2021 - 16:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1837+ kez okundu.
 

BAŞKAN SONER ÇETİN'DEN EGEMEN'E ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP'den ayrılan yeni oluşumlarla ilgili çok mutsuz olduğunu söyledi. Çetin, "Böyle bir şey olmasını istemezdim, üzülüyorum” derken, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın Çukurova'ya adaylığını açıklamasından çok mutlu olduğunu söyledi.
KAYNAKLARI DOĞRU KULLANIYORUZ Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyede ‘tıkır tıkır’ işleyen bir sistem kurduğunu ve pandemiye rağmen her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Çetin, “Ekonomik sorun elbette olacak. Ancak akılcı ve dürüst bir yönetim anlayışı ile kaynakları iyi kullanarak, söz verdiğim vaatleri yerine getiriyorum” dedi.   7. YIL İÇİN HAZIRLIK VAR Çetin, gazetemizi ziyaret ederek kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Çetin, göreve gelişinin 7. yılında Adana Lezzetleri Çarşısı ve Müslüm Baba Parkı, Mola Evi, Mahfesığmaz Semt Kreşi, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı ve Yüzüncü yıl Emekli Dinlenme Evi’nin toplu açılışını yapacağını bildirdi.   BELEDİYE EVLERİ İÇİN KAZMA VURACAĞIZ Bugüne kadar hiçbir şeyi bahane etmeyip, hizmet ürettiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, temelini attığı her projeyi sonlandırdığını vurguladı. Çetin, Belediye Evleri’nde kentsel dönüşüm çalışmaları için taşınma ve kira yardımı yaparak, bu sene içinde kazmayı vuracaklarını dile getirdi.   ÖRNEK BİR ŞEHİRDE BENİM DE TUZUM OLACAK! Çetin, Çukurova’da 250 bin kişinin yaşayacağı örnek bir şehir inşa etme çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekerek, “İmar yolları açıyoruz. Geniş araç yolları, yeşil alanlar ayrıca yayalar, bisiklet kullananlarla engelliler için yaşanabilir bir kent olacak. Bu projede ‘benim de tuzum var’ demek en büyük mutluluğumdur” ifadelerini kullandı.   ADANA TURUNCU’YA DÖNMESİN! Pandemi konusunda çok dikkatli olunmasını anlatan Çetin, “Sarı renkle orta riskli iller arasındaki Adana, umarız ki turuncuya (riskli iller) arasına dönmez, bir renk değişikliği olacaksa; maviye (risksiz iller) dönsün” dedi. Çetin, bu süreçte kültürel faaliyetlerde aksama yaşandığını, ileride güzel etkinlikler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini bildirdi.   ÇAY’IN ADAYLIĞINDAN ÇOK MUTLUYUM Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Çukurova Belediye Başkanlığı’na aday olacağını açıklamasıyla ilgili de konuştu. Çetin, “Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın adaylığından çok mutluyum. İnşallah partisi aday gösterir” ifadelerini kullandı.   CHP’DEN AYRILIŞI DOĞRU BULMUYORUM Yeni siyasi partilere ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetin, “Yelpazede her renkten yeni parti var. Yeni oluşan partililerle ilgili çok mutsuzum, böyle bir şey olmasını istemezdim. İnşallah aynı çatı altında, Millet ittifakı çatısı altında olurlar. CHP’den ayrılışı doğru bulmuyor, üzülüyorum” dedi.
Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, CHP'den ayrılan yeni oluşumlarla ilgili çok mutsuz olduğunu söyledi. Çetin, "Böyle bir şey olmasını istemezdim, üzülüyorum” derken, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay'ın Çukurova'ya adaylığını açıklamasından çok mutlu olduğunu söyledi.

KAYNAKLARI DOĞRU KULLANIYORUZ

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, belediyede ‘tıkır tıkır’ işleyen bir sistem kurduğunu ve pandemiye rağmen her şeyin yolunda gittiğini söyledi. Çetin, “Ekonomik sorun elbette olacak. Ancak akılcı ve dürüst bir yönetim anlayışı ile kaynakları iyi kullanarak, söz verdiğim vaatleri yerine getiriyorum” dedi.

 

7. YIL İÇİN HAZIRLIK VAR

Çetin, gazetemizi ziyaret ederek kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Çetin, göreve gelişinin 7. yılında Adana Lezzetleri Çarşısı ve Müslüm Baba Parkı, Mola Evi, Mahfesığmaz Semt Kreşi, Adana Koop Kapalı Semt Pazarı ve Yüzüncü yıl Emekli Dinlenme Evi’nin toplu açılışını yapacağını bildirdi.

 

BELEDİYE EVLERİ İÇİN KAZMA VURACAĞIZ

Bugüne kadar hiçbir şeyi bahane etmeyip, hizmet ürettiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, temelini attığı her projeyi sonlandırdığını vurguladı. Çetin, Belediye Evleri’nde kentsel dönüşüm çalışmaları için taşınma ve kira yardımı yaparak, bu sene içinde kazmayı vuracaklarını dile getirdi.

 

ÖRNEK BİR ŞEHİRDE BENİM DE TUZUM OLACAK!

Çetin, Çukurova’da 250 bin kişinin yaşayacağı örnek bir şehir inşa etme çalışmalarının sürdüğüne dikkat çekerek, “İmar yolları açıyoruz. Geniş araç yolları, yeşil alanlar ayrıca yayalar, bisiklet kullananlarla engelliler için yaşanabilir bir kent olacak. Bu projede ‘benim de tuzum var’ demek en büyük mutluluğumdur” ifadelerini kullandı.

 

ADANA TURUNCU’YA DÖNMESİN!

Pandemi konusunda çok dikkatli olunmasını anlatan Çetin, “Sarı renkle orta riskli iller arasındaki Adana, umarız ki turuncuya (riskli iller) arasına dönmez, bir renk değişikliği olacaksa; maviye (risksiz iller) dönsün” dedi. Çetin, bu süreçte kültürel faaliyetlerde aksama yaşandığını, ileride güzel etkinlikler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini bildirdi.

 

ÇAY’IN ADAYLIĞINDAN ÇOK MUTLUYUM

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın Çukurova Belediye Başkanlığı’na aday olacağını açıklamasıyla ilgili de konuştu. Çetin, “Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay’ın adaylığından çok mutluyum. İnşallah partisi aday gösterir” ifadelerini kullandı.

 

CHP’DEN AYRILIŞI DOĞRU BULMUYORUM

Yeni siyasi partilere ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Başkan Çetin, “Yelpazede her renkten yeni parti var. Yeni oluşan partililerle ilgili çok mutsuzum, böyle bir şey olmasını istemezdim. İnşallah aynı çatı altında, Millet ittifakı çatısı altında olurlar. CHP’den ayrılışı doğru bulmuyor, üzülüyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.