01 Burda ziyaretçileri AFAD tarafından bilinçlendirildi

GÜNDEM 04.03.2021 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2551+ kez okundu.
 

01 Burda ziyaretçileri AFAD tarafından bilinçlendirildi

  01 Burda AVM, Deprem Haftası nedeniyle Adanalıları hayati önem taşıyan bilgiler ile buluşturdu. Ziyaretçiler 3-4 Mart tarihleri arasında AVM içinde kurulan AFAD standında başta deprem olmak üzere diğer doğal afetler hakkında da bilgilendirildi. Afet öncesinde alınabilecek önlemler, afet sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle alakalı aydınlatıcı bilgiler, konunun uzmanları tarafından dinleyicilere aktarıldı. Adana’ya değer katan 01 Burda AVM, Deprem Haftası vesilesiyle Adanalıları AFAD standında ağırladı. 3-4 Mart tarihleri arasında gerçekleşen yararlı harekete Adanalılar büyük ilgi gösterdi. AFAD görevlileri, deprem başta olmak üzere birçok doğal afet konusunda 01 Burda AVM ziyaretçilerini bilgilendirdi. Afet öncesinde alınması gereken önlemler, afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler gibi hayati önem taşıyan konuların ele alındığı etkinlik, iki gün boyunca 01 Burda’da ziyaretçilerle buluştu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında, toplumun tüm kesimlerinin afet farkındalık eğitimleri almasını amaçlıyor.   01 Burda AVM hakkında: 01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda, benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır. Esas Gayrimenkul hakkında: Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, 971 bin metrekare kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır. Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut ve 1 otel  projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yönetimini üstlendiği Van Alışveriş Merkezi, MalatyaPark, Sanko Park Gaziantep ve Konya Kentplaza ile birlikte toplamda 64 projeyle alışveriş merkezi otel  ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.  

 

01 Burda AVM, Deprem Haftası nedeniyle Adanalıları hayati önem taşıyan bilgiler ile buluşturdu. Ziyaretçiler 3-4 Mart tarihleri arasında AVM içinde kurulan AFAD standında başta deprem olmak üzere diğer doğal afetler hakkında da bilgilendirildi. Afet öncesinde alınabilecek önlemler, afet sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle alakalı aydınlatıcı bilgiler, konunun uzmanları tarafından dinleyicilere aktarıldı.

Adana’ya değer katan 01 Burda AVM, Deprem Haftası vesilesiyle Adanalıları AFAD standında ağırladı. 3-4 Mart tarihleri arasında gerçekleşen yararlı harekete Adanalılar büyük ilgi gösterdi. AFAD görevlileri, deprem başta olmak üzere birçok doğal afet konusunda 01 Burda AVM ziyaretçilerini bilgilendirdi. Afet öncesinde alınması gereken önlemler, afet anında ve sonrasında yapılması gerekenler gibi hayati önem taşıyan konuların ele alındığı etkinlik, iki gün boyunca 01 Burda’da ziyaretçilerle buluştu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), 2021 Afet Eğitim Yılı kapsamında, toplumun tüm kesimlerinin afet farkındalık eğitimleri almasını amaçlıyor.

 

01 Burda AVM hakkında:

01 Burda AVM, Adana ve tüm bölgedeki farklı beğeni ve ihtiyaçlara cevap verecek bir alışveriş merkezi olma özelliği taşımaktadır. Yeni nesil bir yaşam merkezi olarak tasarlanan 01 Burda, benzersiz atmosferi, ziyaretçilerine sunduğu eğlenceli ve kültürel etkinliklerle Adana halkının alışveriş alışkanlıklarında değişim ve dönüşüme öncülük etmektedir. 01 Burda, tüm ihtiyaçları tek bir çatı altında karşılamakta, yeni nesil alışveriş merkezi anlayışı ile konuklarına farklı bir alışveriş deneyimi sunmaktadır.

Esas Gayrimenkul hakkında:

Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım firmalarından biri olan Esas Gayrimenkul, alanında uzman ekibi ile uzun vadede değer yaratan projeler geliştirmekte ve yönetmektedir. 2009 yılında faaliyete başlayan Esas Gayrimenkul, bugün yurtiçi ve yurtdışında toplamda 3 milyar Euro yatırımla, 971 bin metrekare kiralanabilir alanda, çevre dostu olan ofis, konut, alışveriş merkezi ve otel projelerine imza atmıştır. Türkiye genelinde 7 alışveriş merkezi, 3 ofis binası ve 1 konut ve 1 otel  projesini hayata geçiren Esas Gayrimenkul, yönetimini üstlendiği Van Alışveriş Merkezi, MalatyaPark, Sanko Park Gaziantep ve Konya Kentplaza ile birlikte toplamda 64 projeyle alışveriş merkezi otel  ve ofis binalarına yatırımlarını sürdürmektedir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.