50 HEKTARDA GİZEMLİ ÇALIŞMA!

GÜNDEM 14.03.2021 - 18:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2803+ kez okundu.
 

50 HEKTARDA GİZEMLİ ÇALIŞMA!

Adana Büyükşehir Belediyesi, şehrin nefes aldığı Hazine’ye ait 50 hektarlık yeşil alanı kullanıma açmaya hazırlanıyor! Okaliptus zengini alanın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisinin ne zaman yapıldığı merak ediliyor.
    REKLAMLA DUYURMAYI SEVER DE… Sinekle mücadele çalışmasını bile reklamla kamuoyuna duyuran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kışla mahallesindeki Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru alanının bulunduğu yerde altyapı çalışması yaptırıyor.   VAZGEÇİLMEZ BİR MEKAN  Film yapımcılarının Adana’daki önemli çekim mekanlarından olduğu bilinen ve genellikle okaliptüs ağaçları bulunan Hazine’ye ait 50 hektarlık alanda, Büyükşehir Belediyesi ekipleri “sessiz sedasız” bir çalışma yürütülüyor.    SULAMA SİSTEMİ DÖŞENİYOR Eski Başkan Aytaç Durak zamanında, Dilberler sekisinden Gençlik köprüsüyle de birleştirilen yeşil alanda ne yapıldığı konusunda ise, kesin bilgi yok. Ancak çalışmalar, sulama için altyapı oluşturulduğunu gösteriyor.    VALİLİĞİN TAHSİSTEN HABERİ VAR MI? Adana Valiliği ile Hazine yetkililerinin, şehrin nefes aldığı, yürüyüş parkurlarının olduğu yerdeki çalışmalardan haberlerinin olup olmadığı merak ediliyor. Belediyelerin altyapı çalışmalarını yasal izinlerin ardından başlatması gerekiyor.   YOL AÇMAK İÇİN DOĞAYLA OYNUYORLAR! 50 hektarlık ormanlık alana ulaşmak için Kışla mahallesinden geçişte bazı ağaçlar da Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından köklerinden sökülerek başka yerlere taşınıyor. Düzenlemenin yol genişletmesi için yapıldığı sanılıyor.    İŞTE CEVAP BEKLEYEN SORULAR • Hazine’ye ait 50 hektarlık alan Büyükşehir Belediyesi’ne ne zaman tahsis edildi? • Adana Valiliği ile Hazine yetkililerin altyapı çalışmalarından haberi var mı? • Okaliptus ağaçlarıyla kaplı alanda yapılan altyapı çalışmaları ormanlık alana hasar verecek nitelikte mi? • Çevre ve Orman Bakanlığı yetkilileri, burayla ilgili altyapı çalışması yapılacağına dair rapor hazırladılar mı? • Adana Büyükşehir Belediyesi, 50 hektarlık alandaki tahsiste (şayet aldıysa) ne gibi işlemler yapılacağını belirtti mi?
Adana Büyükşehir Belediyesi, şehrin nefes aldığı Hazine’ye ait 50 hektarlık yeşil alanı kullanıma açmaya hazırlanıyor! Okaliptus zengini alanın Büyükşehir Belediyesi’ne tahsisinin ne zaman yapıldığı merak ediliyor.
 
 
REKLAMLA DUYURMAYI SEVER DE…
Sinekle mücadele çalışmasını bile reklamla kamuoyuna duyuran Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Kışla mahallesindeki Yaşar Kemal Yürüyüş Parkuru alanının bulunduğu yerde altyapı çalışması yaptırıyor.
 
VAZGEÇİLMEZ BİR MEKAN 
Film yapımcılarının Adana’daki önemli çekim mekanlarından olduğu bilinen ve genellikle okaliptüs ağaçları bulunan Hazine’ye ait 50 hektarlık alanda, Büyükşehir Belediyesi ekipleri “sessiz sedasız” bir çalışma yürütülüyor. 
 
SULAMA SİSTEMİ DÖŞENİYOR
Eski Başkan Aytaç Durak zamanında, Dilberler sekisinden Gençlik köprüsüyle de birleştirilen yeşil alanda ne yapıldığı konusunda ise, kesin bilgi yok. Ancak çalışmalar, sulama için altyapı oluşturulduğunu gösteriyor. 
 
VALİLİĞİN TAHSİSTEN HABERİ VAR MI?
Adana Valiliği ile Hazine yetkililerinin, şehrin nefes aldığı, yürüyüş parkurlarının olduğu yerdeki çalışmalardan haberlerinin olup olmadığı merak ediliyor. Belediyelerin altyapı çalışmalarını yasal izinlerin ardından başlatması gerekiyor.
 
YOL AÇMAK İÇİN DOĞAYLA OYNUYORLAR!
50 hektarlık ormanlık alana ulaşmak için Kışla mahallesinden geçişte bazı ağaçlar da Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından köklerinden sökülerek başka yerlere taşınıyor. Düzenlemenin yol genişletmesi için yapıldığı sanılıyor. 
 
İŞTE CEVAP BEKLEYEN SORULAR
• Hazine’ye ait 50 hektarlık alan Büyükşehir Belediyesi’ne ne zaman tahsis edildi?
• Adana Valiliği ile Hazine yetkililerin altyapı çalışmalarından haberi var mı?
• Okaliptus ağaçlarıyla kaplı alanda yapılan altyapı çalışmaları ormanlık alana hasar verecek nitelikte mi?
• Çevre ve Orman Bakanlığı yetkilileri, burayla ilgili altyapı çalışması yapılacağına dair rapor hazırladılar mı?
• Adana Büyükşehir Belediyesi, 50 hektarlık alandaki tahsiste (şayet aldıysa) ne gibi işlemler yapılacağını belirtti mi?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.