TUMED’den Denizli’ye plaket

GÜNDEM 28.03.2021 - 17:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2194+ kez okundu.
 

TUMED’den Denizli’ye plaket

Dünya Toplumsal Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği (TUMED) Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, iyi projelerle gençleri uyuşturucudan uzak tutmak istediklerini söyledi. Çakmak, gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli’ye “Adana’nın Tarafsız En İyi Gazetesi” plaketi verdi. Çakmak, geçen yıl kurulan derneklerinin 21 Mart Pazar kongresini gerçekleştirdiklerini bildirdi. Uyuşturucuyla dünya çapında mücadele etmek istediklerini anlatan Çakmak, bunun için Almanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna ve  İsveç’te bu amaçla örgütlenmek istediklerini kaydetti. Çakmak, İstanbul ve Batman ile birlikte 400 olan üye sayısını 5-6 bine çıkarmak istediklerini vurguladı. Çakmak, narkotik polisinden eğitim alarak, okullarda öğrencileri uyuşturucu konusunda bilinçlendirmek istediklerini anlattı. Çakmak, derneğin 15 yaşındaki H.Ö.’nün tedavi sürecinin ardından kamuoyunda sesini duyurduğuna dikkat çekerek, “Annesi ile bu olayı duyanlar halen Allah razı olsun diyor. Bizim için bu yeter” ifadelerini kullandı. Çakmak, şiddet gören çocukların terapisi, Doğu’da terör olaylarından dolayı psikolojisi bozulanlar ile kültür ve sanata dair de projeler hazırlayacaklarını belirterek, yerel yönetimlerle ortak proje üretebilecekleri sözlerine ekledi.

Dünya Toplumsal Uyuşturucuyla Mücadele ve Eğitim Derneği (TUMED) Genel Başkanı Şerafettin Çakmak, iyi projelerle gençleri uyuşturucudan uzak tutmak istediklerini söyledi.

Çakmak, gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli’ye “Adana’nın Tarafsız En İyi Gazetesi” plaketi verdi. Çakmak, geçen yıl kurulan derneklerinin 21 Mart Pazar kongresini gerçekleştirdiklerini bildirdi.

Uyuşturucuyla dünya çapında mücadele etmek istediklerini anlatan Çakmak, bunun için Almanya, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Ukrayna ve  İsveç’te bu amaçla örgütlenmek istediklerini kaydetti.

Çakmak, İstanbul ve Batman ile birlikte 400 olan üye sayısını 5-6 bine çıkarmak istediklerini vurguladı. Çakmak, narkotik polisinden eğitim alarak, okullarda öğrencileri uyuşturucu konusunda bilinçlendirmek istediklerini anlattı.

Çakmak, derneğin 15 yaşındaki H.Ö.’nün tedavi sürecinin ardından kamuoyunda sesini duyurduğuna dikkat çekerek, “Annesi ile bu olayı duyanlar halen Allah razı olsun diyor. Bizim için bu yeter” ifadelerini kullandı.

Çakmak, şiddet gören çocukların terapisi, Doğu’da terör olaylarından dolayı psikolojisi bozulanlar ile kültür ve sanata dair de projeler hazırlayacaklarını belirterek, yerel yönetimlerle ortak proje üretebilecekleri sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.