OLACAK ŞEY DEĞİL!

GÜNDEM 29.03.2021 - 17:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2326+ kez okundu.
 

OLACAK ŞEY DEĞİL!

Adana’da 10 milyonluk ihalede yer alan 20 adresteki duvar reklamları için hangi binaların kiralandığı merak ediliyor. İhaleyi kazanan Paragraf Reklam, bazı caddelerde, yalnızca bir reklam alanı bulunmasına rağmen duvar reklamı yapacak!
  Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Duyuru ve Tanıtım İhalesi’ni kazanan Paragraf Basım ve Reklam’ın, ihalenin teknik şartnamesinde belirtilen duvar reklamları için gösterdiği 20 adres merak konusu oldu. İhaleyi kazanan Paragraf Reklam, bazı caddelerde, yalnızca bir reklam alanı bulunmasına rağmen, duvar reklamı yapmayı taahhüt etti! Firmanın kiralama yaptığı apartman, bina ve site yönetimlerinden kimlerin onayını aldığının da gün yüzüne çıkması isteniyor.  24 MART’TA YAPILDI  Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, belediye tarafından önemli gün, hafta etkinlikleri, belediye iş ve hizmet tanıtımlarını, çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikleri, fuar organizasyonları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerini duyurmak amacıyla 24 Mart’ta “Duyuru ve Tanıtım Yapılması Hizmet Alımı” gerçekleştirdi.  12 AYLIK KİRA İŞİ TAMAM MI? İhaleyi 10 milyon liraya yakın bedelle Semih Dizidar’ın sahibi olduğu Paragraf Basım ve Reklam kazandı. Ancak, ihaleyi kazanan firmanın teknik şartnamede belirtilen bazı işlemleri yerine getirmediği iddia ediliyor. Teknik Şartname’de “Duvar Reklam Alanı Kiralaması ve Uygulaması” adı altındaki bölümde, yüklenicinin 20 adet reklam alanını 12 ay süreyle kiralaması isteniyor.  İŞTE O YERLER  Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımların yayınlanmasını istediği yerler şöyle: Kıyıboyu caddesi, Saydam caddesi, Denizli mahallesi, Stadyum caddesi, Alparslan Türkeş bulvarı, Özler caddesi, İbo Osman caddesi, Turhan Cemal Beriker bulvarı, Mavi bulvar, Mehmet Akif Ersoy caddesi, Baraj caddesi, Öğretmenler Bulvarı, Bey mahallesi, Şehitler bulvarı, Mustafa Kemal Paşa bulvarı, Kozan caddesi, Fuzuli caddesi, Kenan Evren bulvarı, Özdemir Sabancı bulvarı ile Bakımyurdu caddesi.
Adana’da 10 milyonluk ihalede yer alan 20 adresteki duvar reklamları için hangi binaların kiralandığı merak ediliyor. İhaleyi kazanan Paragraf Reklam, bazı caddelerde, yalnızca bir reklam alanı bulunmasına rağmen duvar reklamı yapacak!

 

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Duyuru ve Tanıtım İhalesi’ni kazanan Paragraf Basım ve Reklam’ın, ihalenin teknik şartnamesinde belirtilen duvar reklamları için gösterdiği 20 adres merak konusu oldu. İhaleyi kazanan Paragraf Reklam, bazı caddelerde, yalnızca bir reklam alanı bulunmasına rağmen, duvar reklamı yapmayı taahhüt etti! Firmanın kiralama yaptığı apartman, bina ve site yönetimlerinden kimlerin onayını aldığının da gün yüzüne çıkması isteniyor. 
24 MART’TA YAPILDI 
Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Daire Başkanlığı, belediye tarafından önemli gün, hafta etkinlikleri, belediye iş ve hizmet tanıtımlarını, çeşitli kültürel ve sosyal etkinlikleri, fuar organizasyonları, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının etkinliklerini duyurmak amacıyla 24 Mart’ta “Duyuru ve Tanıtım Yapılması Hizmet Alımı” gerçekleştirdi. 
12 AYLIK KİRA İŞİ TAMAM MI?
İhaleyi 10 milyon liraya yakın bedelle Semih Dizidar’ın sahibi olduğu Paragraf Basım ve Reklam kazandı. Ancak, ihaleyi kazanan firmanın teknik şartnamede belirtilen bazı işlemleri yerine getirmediği iddia ediliyor. Teknik Şartname’de “Duvar Reklam Alanı Kiralaması ve Uygulaması” adı altındaki bölümde, yüklenicinin 20 adet reklam alanını 12 ay süreyle kiralaması isteniyor. 
İŞTE O YERLER 
Büyükşehir Belediyesi’nin tanıtımların yayınlanmasını istediği yerler şöyle: Kıyıboyu caddesi, Saydam caddesi, Denizli mahallesi, Stadyum caddesi, Alparslan Türkeş bulvarı, Özler caddesi, İbo Osman caddesi, Turhan Cemal Beriker bulvarı, Mavi bulvar, Mehmet Akif Ersoy caddesi, Baraj caddesi, Öğretmenler Bulvarı, Bey mahallesi, Şehitler bulvarı, Mustafa Kemal Paşa bulvarı, Kozan caddesi, Fuzuli caddesi, Kenan Evren bulvarı, Özdemir Sabancı bulvarı ile Bakımyurdu caddesi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.