Herşey Bir “Gülücük” için!

GÜNDEM 26.04.2021 - 15:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2537+ kez okundu.
 

Herşey Bir “Gülücük” için!

  Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu geleneksel 23 Nisan çocuk bayramı etkinliğini pandemi şartlarında gerçekleştirdi.   Gönüllü topluluğu koordinatörü Harun Kaplan, “Salgın döneminde zorlu günler geçiriyoruz. Ailelere ekonomik olarak destek oluyoruz, çocuklara hediyeler alıyoruz” dedi.  Gönlü güzel gönüllüsü Duygu Çulha ise arkadaşlarıyla dayanışma içine girerek çocukları mutlu etmek için el ele verdi. Gönüllüler, çocuklara kıyafet ve ayakkabı alarak onları mutlu etti.

 

Gülücük İçin +1 Gönüllü Topluluğu geleneksel 23 Nisan çocuk bayramı etkinliğini pandemi şartlarında gerçekleştirdi.
  Gönüllü topluluğu koordinatörü Harun Kaplan, “Salgın döneminde zorlu günler geçiriyoruz. Ailelere ekonomik olarak destek oluyoruz, çocuklara hediyeler alıyoruz” dedi.  Gönlü güzel gönüllüsü Duygu Çulha ise arkadaşlarıyla dayanışma içine girerek çocukları mutlu etmek için el ele verdi. Gönüllüler, çocuklara kıyafet ve ayakkabı alarak onları mutlu etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.