KOPUŞ BAŞLADI!

GÜNDEM 16.05.2021 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1941+ kez okundu.
 

KOPUŞ BAŞLADI!

CHP Adana İl Eski Yöneticisi Sait Doğan, partisinden istifa etti. Doğan, Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Hareketi’nde yer alacak.
Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ayrılan Muharrem İnce’nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı, “Bin Günde Memleket Hareketi”, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gün olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyete başlıyor. SAİT DOĞAN İSTİFA ETTİ  Adana merkezi ile bazı ilçelerde Memleket Hareketi için parti binaları açılışa hazır hale bile getirildi. Adana’da CHP’nin önemli isimleri Memleket Hareketi için partilerinden koptu. CHP’li işadamı Sait Doğan, istifa dilekçesini de CHP İl Başkanlığı’na sundu. ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ Doğan, “Hiç kimse bizi çantada keklik görmesin. Biz en sevdiğimiz insanları, kurumları yanlış yaptıklarında, yüreğimiz yanarken kahrolurken gülümseyerek terk ettik. Demem o ki bugün itibarıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum” dedi.  YÜREĞİR TEŞKİLATI’NA GELİYOR  Egemen, Memleket Hareketi için CHP’den kopuşlar başlayacağını geçen hafta içerisinde Kulis’te gündeme getirdi. Sait Doğan, Memleket Partisi’nin Yüreğir İlçe Teşkilatı’nın başına getirilecek. Bu arada, gelecek haftadan itibaren CHP’den kopuşların hızlanacağı belirtiliyor.
CHP Adana İl Eski Yöneticisi Sait Doğan, partisinden istifa etti. Doğan, Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Hareketi’nde yer alacak.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) ayrılan Muharrem İnce’nin 4 Eylül 2020'de Sivas'tan başlattığı, “Bin Günde Memleket Hareketi”, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a çıktığı gün olan 19 Mayıs'ta "Memleket Partisi" adı altında siyasi faaliyete başlıyor.

SAİT DOĞAN İSTİFA ETTİ 
Adana merkezi ile bazı ilçelerde Memleket Hareketi için parti binaları açılışa hazır hale bile getirildi. Adana’da CHP’nin önemli isimleri Memleket Hareketi için partilerinden koptu. CHP’li işadamı Sait Doğan, istifa dilekçesini de CHP İl Başkanlığı’na sundu.
ÇANTADA KEKLİK DEĞİLİZ
Doğan, “Hiç kimse bizi çantada keklik görmesin. Biz en sevdiğimiz insanları, kurumları yanlış yaptıklarında, yüreğimiz yanarken kahrolurken gülümseyerek terk ettik. Demem o ki bugün itibarıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nden istifa ediyorum” dedi. 
YÜREĞİR TEŞKİLATI’NA GELİYOR 
Egemen, Memleket Hareketi için CHP’den kopuşlar başlayacağını geçen hafta içerisinde Kulis’te gündeme getirdi. Sait Doğan, Memleket Partisi’nin Yüreğir İlçe Teşkilatı’nın başına getirilecek. Bu arada, gelecek haftadan itibaren CHP’den kopuşların hızlanacağı belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.