MAHALLENİN TEK PTT’Sİ KAPATILDI, VATANDAŞ MAĞDUR OLDU

GÜNDEM 22.05.2021 - 14:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2335+ kez okundu.
 

MAHALLENİN TEK PTT’Sİ KAPATILDI, VATANDAŞ MAĞDUR OLDU

  ADANA- Adana’nın Yüreğir İlçesi’ne bağlı Yenidoğan Mahallesindeki PTT şubesinin aniden, geçici bir süreliğine kapatılması vatandaşı mağdur etti. Çeşitli işleri için PTT’ye gelen vatandaşlar, şubenin camına yapıştırılmış “24 Mayıs’a kadar kapalıyız” yazısını görünce neye uğradıklarını şaşırdı. PTT şubesi önünde bekleyen vatandaşların mağduriyetini dile getiren Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Mehmet Uzunbilek, “PTT yetkililerini arayıp kapatmanın sebebini sorduğumda covit salgını nedeniyle kapattıklarını söylediler. İnanılır gibi değil, salgının en yoğun olduğu dönemlerde açık olan PTT şubesi, şimdi kademeli serbestliğe geçilmişken ortam biraz daha rahatlamışken kapatılıyor. Peki buradaki insanlar işlerini nasıl halledecek? Dolmuşa binecekler, başka şubeye gidip orada daha da kalabalık yaratacak, hem dolmuşta, hem de gidecekleri yerde salgın riskini iyice artıracaklar. PTT’nin bu mantığını anlamak mümkün değil. Burada, pandemi koşullarına uyarak, sosyal mesafeyi sağlayıp, birer birer insanları içeri alıp hizmet vermek mümkünken on binlerce insanı yok sayıp böyle keyfi bir karar almak çok şaşırtıcı. “dedi. Yenidoğan Mahallesi sakinleri de mahallelerindeki PTT’nin kapatılması nedeniyle maaş çekmekten, elektrik su faturası ödemeye, koli gönderip, havale çıkarmaya kadar onlarca kalem işlerini halledemediklerini ve fazladan dolmuş parası vererek uzak şubelere gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Dolmuşa biniyoruz. Hem paramız gidiyor hem de canımız tehlikeye giriyor. Böyle mantıksızlık olmaz” diye konuştular.  

 

ADANA- Adana’nın Yüreğir İlçesi’ne bağlı Yenidoğan Mahallesindeki PTT şubesinin aniden, geçici bir süreliğine kapatılması vatandaşı mağdur etti. Çeşitli işleri için PTT’ye gelen vatandaşlar, şubenin camına yapıştırılmış “24 Mayıs’a kadar kapalıyız” yazısını görünce neye uğradıklarını şaşırdı.

PTT şubesi önünde bekleyen vatandaşların mağduriyetini dile getiren Yenidoğan Mahallesi Muhtarı Mehmet Uzunbilek, “PTT yetkililerini arayıp kapatmanın sebebini sorduğumda covit salgını nedeniyle kapattıklarını söylediler. İnanılır gibi değil, salgının en yoğun olduğu dönemlerde açık olan PTT şubesi, şimdi kademeli serbestliğe geçilmişken ortam biraz daha rahatlamışken kapatılıyor. Peki buradaki insanlar işlerini nasıl halledecek? Dolmuşa binecekler, başka şubeye gidip orada daha da kalabalık yaratacak, hem dolmuşta, hem de gidecekleri yerde salgın riskini iyice artıracaklar. PTT’nin bu mantığını anlamak mümkün değil. Burada, pandemi koşullarına uyarak, sosyal mesafeyi sağlayıp, birer birer insanları içeri alıp hizmet vermek mümkünken on binlerce insanı yok sayıp böyle keyfi bir karar almak çok şaşırtıcı. “dedi.

Yenidoğan Mahallesi sakinleri de mahallelerindeki PTT’nin kapatılması nedeniyle maaş çekmekten, elektrik su faturası ödemeye, koli gönderip, havale çıkarmaya kadar onlarca kalem işlerini halledemediklerini ve fazladan dolmuş parası vererek uzak şubelere gitmek zorunda kaldıklarını belirterek, “Dolmuşa biniyoruz. Hem paramız gidiyor hem de canımız tehlikeye giriyor. Böyle mantıksızlık olmaz” diye konuştular.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.