Artık siyasi engelleri yok!

GÜNDEM 25.05.2021 - 16:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1543+ kez okundu.
 

Artık siyasi engelleri yok!

  Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz ile Genel Sekreter Yardımcısı Ferat Yüksel, Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet, Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından beraat etti. Adana Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi gerekçeli kararını açıkladı. Buna göre, Aldırmaz ve Yüksel bu kararla yeniden siyasete dönebilecek.  ZEYBEKLER VE YELDANLAR DÜŞÜNSÜN! Yüksel, kararın ardından twitter hesabından, “Dün olduğu gibi, bugün de Elif gibi dimdik duruyorum  Bundan sonra kumpasçılar, gizli bulutlar, güneşler, apoletli zeybekler, yeldanlar, ulu değil ihanetin timsali dağlar düşünsünler... Hesaplaşmadan helalleşme olmaz...” diye yazdı.

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz ile Genel Sekreter Yardımcısı Ferat Yüksel, Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Terörizmin Finansmanının Önlenmesi Hakkındaki Kanuna Muhalefet, Resmi Belgede Sahtecilik ve Nitelikli Dolandırıcılık suçlarından beraat etti. Adana Bölge Adliye Mahkemesi 2. Ceza Dairesi gerekçeli kararını açıkladı. Buna göre, Aldırmaz ve Yüksel bu kararla yeniden siyasete dönebilecek. 
ZEYBEKLER VE YELDANLAR DÜŞÜNSÜN!
Yüksel, kararın ardından twitter hesabından, “Dün olduğu gibi, bugün de Elif gibi dimdik duruyorum  Bundan sonra kumpasçılar, gizli bulutlar, güneşler, apoletli zeybekler, yeldanlar, ulu değil ihanetin timsali dağlar düşünsünler... Hesaplaşmadan helalleşme olmaz...” diye yazdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.