Dardağan, dolmuşçu esnafını dinledi

GÜNDEM 27.05.2021 - 17:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2413+ kez okundu.
 

Dardağan, dolmuşçu esnafını dinledi

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Covid–19 nedeniyle ekonomileri bozulan ve işleri azalan Hadırlı Özbirlik Dolmuş Durağı esnafını ziyaret etti. Dolmuşçu esnafı, kendilerine destek veren Dardağan’a teşekkür etti. Dardağan, tüm meslek grupları gibi dolmuşçu ve şoför esnafının da her zaman yanlarında olduklarını söyledi. Esnafın sorunlarını daha yakından dinlemek için sahada olduklarını kaydeden Dardağan, “Dolmuşçu arkadaşlar ilimizin ulaşımında önemli bir rol üstleniyor. Ekmek paralarını sürekli yollarda kazananların sorunlarını, taleplerini dinledik. Elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Kazasız, belasız işler diliyoruz.”dedi.  CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan’la birlikte CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan, ilçe yöneticileri ve üyeler de ziyarette hazır bulundu.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, Covid–19 nedeniyle ekonomileri bozulan ve işleri azalan Hadırlı Özbirlik Dolmuş Durağı esnafını ziyaret etti. Dolmuşçu esnafı, kendilerine destek veren Dardağan’a teşekkür etti. Dardağan, tüm meslek grupları gibi dolmuşçu ve şoför esnafının da her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Esnafın sorunlarını daha yakından dinlemek için sahada olduklarını kaydeden Dardağan, “Dolmuşçu arkadaşlar ilimizin ulaşımında önemli bir rol üstleniyor. Ekmek paralarını sürekli yollarda kazananların sorunlarını, taleplerini dinledik. Elimizden gelen tüm desteği veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Kazasız, belasız işler diliyoruz.”dedi.
 CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan’la birlikte CHP Seyhan İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan, ilçe yöneticileri ve üyeler de ziyarette hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.