Feke, alternatif turizm durağı olacak!

GÜNDEM 27.05.2021 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2174+ kez okundu.
 

Feke, alternatif turizm durağı olacak!

Adana’nın Feke ilçesi kaymakamlığınca hazırlanan Alternatif Turizm Durağı Feke Projesi, Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan 113 bin lira tutarında destek alacak.
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca koordine edilen Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2021 yılı fizibilite desteği programı kapsamındaki projeye ait sözleşme Kaymakam Vahit Yılmaz ile Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger arasında imzalandı. Projeyle turizm faaliyetlerinin canlandırılması hedefleniyor. Kaymakam Vahit Yılmaz, yatırımın hayata geçmesi ile bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısında artış yaşanmasını, turizm faaliyetlerinin yıl içine yayılarak bölgedeki alternatif turizmde çeşitlilik sağlanmasını ayrıca kırsal turizm alternatifleri oluşturmayı planladıklarını bildirdi. 6 ay sürecek proje için harcanacak bütçenin tamamı Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak.
Adana’nın Feke ilçesi kaymakamlığınca hazırlanan Alternatif Turizm Durağı Feke Projesi, Çukurova Kalkınma Ajansı’ndan 113 bin lira tutarında destek alacak.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca koordine edilen Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından yürütülen 2021 yılı fizibilite desteği programı kapsamındaki projeye ait sözleşme Kaymakam Vahit Yılmaz ile Çukurova Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Savaş Ülger arasında imzalandı.

Projeyle turizm faaliyetlerinin canlandırılması hedefleniyor. Kaymakam Vahit Yılmaz, yatırımın hayata geçmesi ile bölgeyi ziyaret eden yerli ve yabancı turist sayısında artış yaşanmasını, turizm faaliyetlerinin yıl içine yayılarak bölgedeki alternatif turizmde çeşitlilik sağlanmasını ayrıca kırsal turizm alternatifleri oluşturmayı planladıklarını bildirdi.

6 ay sürecek proje için harcanacak bütçenin tamamı Çukurova Kalkınma Ajansı tarafından karşılanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.