CHP Seyhan İlçe Başkanı Dardağan, gençlerle PES oynadı

GÜNDEM 13.06.2021 - 18:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2599+ kez okundu.
 

CHP Seyhan İlçe Başkanı Dardağan, gençlerle PES oynadı

Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz ev sahipliğinde, Playstation turnuvası düzenlendi.
CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, turnuvaya katılarak gençleri yalnız bırakmadı.  32 gencin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, tüm katılımcılara madalya ve kitap,  3’üncü ve  4’üncü  olan gençlere de kupa verildi. 2’nci olan Cansel Düzenli’ye iki kişilik yemek ödülü hediye edilirken, 1’inci gelen Anıl Mehmet Koçak çeyrek altınla ödüllendirildi.  Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz, Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği turnuvada CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, bir hafta süren PlayStation Turnuvası’na oldukça yoğun katılım olduğunu bildirdi. Programda, Başkan Ahmet Dardağan da gençlerle birlikte Pro Evolution Soccer (PES) oyununu oynadı.  Dardağan, bu tür aktivitelerin gençlerle olan bağları güçlendirdiğini belirterek, “Gençlerle bir araya gelmekten mutlu oluyorum. Bu yarışın galibi genç arkadaşları tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonlarımız sürecek, daha iyi yarınlar için gençlerle elele  yol yürüyeceğiz” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi Seyhan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz ev sahipliğinde, Playstation turnuvası düzenlendi.

CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, turnuvaya katılarak gençleri yalnız bırakmadı.  32 gencin kıyasıya mücadele ettiği turnuvada, tüm katılımcılara madalya ve kitap,  3’üncü ve  4’üncü  olan gençlere de kupa verildi. 2’nci olan Cansel Düzenli’ye iki kişilik yemek ödülü hediye edilirken, 1’inci gelen Anıl Mehmet Koçak çeyrek altınla ödüllendirildi. 

Gençlik Kolları Başkanı Hasan Hüseyin Solmaz, Kadın Kolları Başkanı Dilek Özcan ve yönetim kurulu üyelerinin de izlediği turnuvada CHP Seyhan İlçe Başkanı Ahmet Dardağan, bir hafta süren PlayStation Turnuvası’na oldukça yoğun katılım olduğunu bildirdi. Programda, Başkan Ahmet Dardağan da gençlerle birlikte Pro Evolution Soccer (PES) oyununu oynadı. 
Dardağan, bu tür aktivitelerin gençlerle olan bağları güçlendirdiğini belirterek, “Gençlerle bir araya gelmekten mutlu oluyorum. Bu yarışın galibi genç arkadaşları tebrik ediyorum. Bu tür organizasyonlarımız sürecek, daha iyi yarınlar için gençlerle elele  yol yürüyeceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.