VALİ ELBAN, KURULUŞUNUN 182. YIL DÖNÜMÜ VESİLESİYLE JANDARMA TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

GÜNDEM 15.06.2021 - 13:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2329+ kez okundu.
 

VALİ ELBAN, KURULUŞUNUN 182. YIL DÖNÜMÜ VESİLESİYLE JANDARMA TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Vali Süleyman Elban, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü vesilesiyle Bölge ve İl Jandarma Komutanlıklarını ziyaret etti. Vali Elban'ı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ve İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş karşıladı.Vali Elban burada bir süre sohbet etti. Jandarma Teşkilatımızın; köklü birikimi, tecrübesi ve çalışkan mensuplarıyla ülkemizin gözbebeği teşkilatlarından biri olduğuna değinen Vali Elban, tüm Jandarma personeline ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması hususunda gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılar diledi. Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ve İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, ziyaretlerinden dolayı Vali Elban'a teşekkür ettiler. Ziyaret Vali Elban'ın, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kanun Ordusu” olarak nitelendirdiği, tarihi şan ve şerefle dolu Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, mukaddes vatan toprakları ve bayrak uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.” sözleriyle sona erdi.  

Vali Süleyman Elban, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 182. yıl dönümü vesilesiyle Bölge ve İl Jandarma Komutanlıklarını ziyaret etti.

Vali Elban'ı, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ve İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş karşıladı.Vali Elban burada bir süre sohbet etti.

Jandarma Teşkilatımızın; köklü birikimi, tecrübesi ve çalışkan mensuplarıyla ülkemizin gözbebeği teşkilatlarından biri olduğuna değinen Vali Elban, tüm Jandarma personeline ülkemizin bölünmez bütünlüğünün korunması, milletimizin huzur ve güvenliği ile kamu düzeninin sağlanması hususunda gerçekleştirdikleri çalışmalarda başarılar diledi.

Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer ve İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, ziyaretlerinden dolayı Vali Elban'a teşekkür ettiler.

Ziyaret Vali Elban'ın, "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Kanun Ordusu” olarak nitelendirdiği, tarihi şan ve şerefle dolu Jandarma Teşkilatımızın 182. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, mukaddes vatan toprakları ve bayrak uğruna canları pahasına görevini yaparken şehit olan kahraman askerlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.” sözleriyle sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.