BÖLGESEL KOOPERATİFLER ZİRVESİ ADANA’DA BAŞLIYOR!

GÜNDEM 15.06.2021 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1494+ kez okundu.
 

BÖLGESEL KOOPERATİFLER ZİRVESİ ADANA’DA BAŞLIYOR!

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, uzun bir aradan sonra kapılarını bu fuarla açıyor.
Ticaret Bakanlığı’nın katkılarıyla Adana Valiliği’nce koordine edilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi bugün açılıyor. Vali Süleyman Elban’ın katılımıyla gerçekleştirilecek fuarda kooperatifler, sektör profesyonelleri ve vatandaşlarla buluşacak.   Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı’nca gerçekleştirilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi, bugün saat 13.00’te TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor.  Zirve kapsamındaki fuarda, kooperatifler ve üst birliklerle kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalarla özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının, zincir marketlerin ve önde gelen elektronik ticaret firmalarının yetkilileri ile vatandaşların buluşması planlanıyor.  Fuar ile esnaf ve çiftçilerin girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içindeki tüm aktörlerin bilinçlendirilmesi ve ortak iş yapabilme kültürünün artırılarak kooperatifçiliğin geliştirilmesi hedefleniyor.  Ülke genelinde 100’ün üzerinde kooperatifin katılım sağlayacağı fuar 3 gün sürecek. Fuarda; ürün satma, yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirme, iş bağlantıları kurma, farklı sektörler ve illerden katılan kooperatiflerle tanışma, iş birliği sağlama, kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip etme, tanıtımını gerçekleştirme gibi birçok imkân sağlanacak.
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, uzun bir aradan sonra kapılarını bu fuarla açıyor.

Ticaret Bakanlığı’nın katkılarıyla Adana Valiliği’nce koordine edilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi bugün açılıyor. Vali Süleyman Elban’ın katılımıyla gerçekleştirilecek fuarda kooperatifler, sektör profesyonelleri ve vatandaşlarla buluşacak.  

Ülkemizde kooperatifçiliğin geliştirilmesi, kooperatif ürünlerinin tanıtımı ve bu alanda bir farkındalık oluşturulması amacıyla Ticaret Bakanlığı’nca gerçekleştirilen Bölgesel Kooperatifler Zirvesi, bugün saat 13.00’te TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. 
Zirve kapsamındaki fuarda, kooperatifler ve üst birliklerle kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşlarının, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalarla özel sektör ve sivil toplum kuruluşlarının, zincir marketlerin ve önde gelen elektronik ticaret firmalarının yetkilileri ile vatandaşların buluşması planlanıyor. 
Fuar ile esnaf ve çiftçilerin girişimci ve tüketicilere kadar ticari hayatın içindeki tüm aktörlerin bilinçlendirilmesi ve ortak iş yapabilme kültürünün artırılarak kooperatifçiliğin geliştirilmesi hedefleniyor. 
Ülke genelinde 100’ün üzerinde kooperatifin katılım sağlayacağı fuar 3 gün sürecek. Fuarda; ürün satma, yeni ürünlerin tanıtımını gerçekleştirme, iş bağlantıları kurma, farklı sektörler ve illerden katılan kooperatiflerle tanışma, iş birliği sağlama, kooperatifçilik alanındaki gelişmeleri yakından takip etme, tanıtımını gerçekleştirme gibi birçok imkân sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.