01 Burda AVM yerinde aşı uygulamasına ev sahipliği yapıyor

GÜNDEM 21.06.2021 - 14:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1540+ kez okundu.
 

01 Burda AVM yerinde aşı uygulamasına ev sahipliği yapıyor

  Adana’nın yaşam ve buluşma merkezi 01 Burda AVM, şehre değer katma yolunda önemli bir adım daha attı ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın "yerinde aşı" uygulamasına ev sahipliği yapmaya başladı. 01 Burda ziyaretçileri ve AVM çalışanları, alışveriş merkezi içerisindeki belirlenen bölgede aşılanıyor.   Adana’nın sosyal yaşamında önemli bir yer tutan 01 Burda AVM, İl Sağlık Müdürlüğü’nün izni ile şehrin aşı istasyonlarından biri haline geldi. Perakende sektörü ve AVM’lerin üstlendikleri rol açısından oldukça önemli olan bu gelişmeyle 01 Burda, toplumsal fayda adına fark yaratan bir uygulamayı hayata geçirmiş oldu.   Yerinde aşı uygulaması, 01 Burda’nın zemin katında kurulan aşı istasyonunda başladı. 01 Burda ziyaretçileri ve AVM çalışanları, aşı istasyonunda aşılarını olabiliyor. Uygulanan aşılar, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince randevu sorulmaksızın gerçekleşiyor.   01 Burda AVM Müdürü Yusuf Fırat Ercan, yerinde aşı uygulaması ile ilgili olarak “COVID-19 salgınıyla mücadelede ortaya konan dayanışmaya katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. ‘Burda Sağlığınız Esas’ uygulamamız doğrultusunda, aşılama sürecine destek verme amacıyla alışveriş merkezimizi sürece dahil ettik. 01 Burda’ya gelen ziyaretçilerimiz, alışveriş merkezi içerisindeki aşı istasyonunda aşılarını olabiliyor. 01 Burda olarak topluma faydalı olma konusuna eğilmeyi sürdürüyoruz. Bunu yaparken sağlık konusunu önceliğimiz olarak görüyoruz. Toplum sağlığını önde tutan her türlü çalışmaya destek vermeye gayret ediyoruz. 01 Burda AVM olarak İl Sağlık Müdürlüğü’müze destekleri için çok teşekkür ederiz.” dedi.

 

Adana’nın yaşam ve buluşma merkezi 01 Burda AVM, şehre değer katma yolunda önemli bir adım daha attı ve T.C. Sağlık Bakanlığı’nın "yerinde aşı" uygulamasına ev sahipliği yapmaya başladı. 01 Burda ziyaretçileri ve AVM çalışanları, alışveriş merkezi içerisindeki belirlenen bölgede aşılanıyor.

 

Adana’nın sosyal yaşamında önemli bir yer tutan 01 Burda AVM, İl Sağlık Müdürlüğü’nün izni ile şehrin aşı istasyonlarından biri haline geldi. Perakende sektörü ve AVM’lerin üstlendikleri rol açısından oldukça önemli olan bu gelişmeyle 01 Burda, toplumsal fayda adına fark yaratan bir uygulamayı hayata geçirmiş oldu.

 

Yerinde aşı uygulaması, 01 Burda’nın zemin katında kurulan aşı istasyonunda başladı. 01 Burda ziyaretçileri ve AVM çalışanları, aşı istasyonunda aşılarını olabiliyor. Uygulanan aşılar, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince randevu sorulmaksızın gerçekleşiyor.

 

01 Burda AVM Müdürü Yusuf Fırat Ercan, yerinde aşı uygulaması ile ilgili olarak “COVID-19 salgınıyla mücadelede ortaya konan dayanışmaya katkıda bulunmaktan mutluluk duyuyoruz. ‘Burda Sağlığınız Esas’ uygulamamız doğrultusunda, aşılama sürecine destek verme amacıyla alışveriş merkezimizi sürece dahil ettik. 01 Burda’ya gelen ziyaretçilerimiz, alışveriş merkezi içerisindeki aşı istasyonunda aşılarını olabiliyor. 01 Burda olarak topluma faydalı olma konusuna eğilmeyi sürdürüyoruz. Bunu yaparken sağlık konusunu önceliğimiz olarak görüyoruz. Toplum sağlığını önde tutan her türlü çalışmaya destek vermeye gayret ediyoruz. 01 Burda AVM olarak İl Sağlık Müdürlüğü’müze destekleri için çok teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.