BELEDİYE ÖNÜNE BÜFE KONDU!

GÜNDEM 24.06.2021 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2602+ kez okundu.
 

BELEDİYE ÖNÜNE BÜFE KONDU!

Pozantı’da halka ekmek satmak için başka yer kalmamış.
Adana Büyükşehir Belediyesi, Pozantı ilçesinde “Halk ekmek” satmak için ilçe belediye binasının önüne büfe kondurdu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Şov yapmayı bırakın makam odam ile aracımın girişine satış büfesi koymak hangi aklın bir oyunu” deyip tepki gösterdi.  Çay’a MHP İl Başkanlığı’nın resmi twitter hesabı üzerinden de destek geldi. Açıklamada, “ CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; danışmadan, istişare etmeden belediyelerimizin önüne gecekondu yaptırıp, sonra da MHP'li belediye ekmek satışına engel oluyor şeklinde haber yaptırmak size yakışıyor olabilir ama Adana'mız bu yalanı, bu çirkefliği hak etmiyor. Belediyemize danışma yok. Hani saygı, hani empati? Bu zorbalık neden? Bilmeyen, öğrensin; Adana dağ başı değil, kültür ve sanatta öncülük eden medeni bir şehirdir. MHP'li ilçe belediyelerimizi hakir gören, hakir görülür, zulüm eden sonucuna katlanır” denildi.  Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a seslenerek, “Mustafa Çay üzerinden ekiplerin ve Pozantı CHP teşkilatı şov yapmayı bıraksın işine baksın. Mustafa Çay’dan ekmek çıkmaz. Adana Büyükşehir Belediyesi makam girişine de bu mucitlerden ekmek büfesi koymalarını bekliyorum.” demişti.
Pozantı’da halka ekmek satmak için başka yer kalmamış.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Pozantı ilçesinde “Halk ekmek” satmak için ilçe belediye binasının önüne büfe kondurdu. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Şov yapmayı bırakın makam odam ile aracımın girişine satış büfesi koymak hangi aklın bir oyunu” deyip tepki gösterdi. 

Çay’a MHP İl Başkanlığı’nın resmi twitter hesabı üzerinden de destek geldi. Açıklamada, “ CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar; danışmadan, istişare etmeden belediyelerimizin önüne gecekondu yaptırıp, sonra da MHP'li belediye ekmek satışına engel oluyor şeklinde haber yaptırmak size yakışıyor olabilir ama Adana'mız bu yalanı, bu çirkefliği hak etmiyor. Belediyemize danışma yok. Hani saygı, hani empati? Bu zorbalık neden? Bilmeyen, öğrensin; Adana dağ başı değil, kültür ve sanatta öncülük eden medeni bir şehirdir. MHP'li ilçe belediyelerimizi hakir gören, hakir görülür, zulüm eden sonucuna katlanır” denildi. 
Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Zeydan Karalar’a seslenerek, “Mustafa Çay üzerinden ekiplerin ve Pozantı CHP teşkilatı şov yapmayı bıraksın işine baksın. Mustafa Çay’dan ekmek çıkmaz. Adana Büyükşehir Belediyesi makam girişine de bu mucitlerden ekmek büfesi koymalarını bekliyorum.” demişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.