ÇKA’dan Sağlık Müdürlüğü’ne teknik destek

GÜNDEM 25.06.2021 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1324+ kez okundu.
 

ÇKA’dan Sağlık Müdürlüğü’ne teknik destek

  Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2021 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Adana Enerji Yönetim Sistemi Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti” projesi destek almaya hak kazandı. Proje sözleşmesi ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger ve İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar arasında imzalandı. Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kamu hastanelerinde enerji verimliliğini arttırarak, aynı ürün ve hizmeti enerji verimliliği çalışmalarına sistemsel bir yaklaşım sunan ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sisteminin etkin ve verimli olacak şekilde tasarlanarak, hayata geçirilmesini amaçlayan proje kapsamında, Enerji Yönetim Sistemi kurulmasına yönelik eğitimler alınacak.  

 

Çukurova Kalkınma Ajansı (ÇKA) 2021 yılı Teknik Destek Programı kapsamında Adana İl Sağlık Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Adana Enerji Yönetim Sistemi Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti” projesi destek almaya hak kazandı.

Proje sözleşmesi ÇKA Genel Sekreteri Savaş Ülger ve İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar arasında imzalandı.

Adana İl Sağlık Müdürlüğü’ne bağlı kamu hastanelerinde enerji verimliliğini arttırarak, aynı ürün ve hizmeti enerji verimliliği çalışmalarına sistemsel bir yaklaşım sunan ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sisteminin etkin ve verimli olacak şekilde tasarlanarak, hayata geçirilmesini amaçlayan proje kapsamında, Enerji Yönetim Sistemi kurulmasına yönelik eğitimler alınacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.