“AKLI YETMEZ, İŞ BİLMEZ”

GÜNDEM 27.06.2021 - 19:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2589+ kez okundu.
 

“AKLI YETMEZ, İŞ BİLMEZ”

Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut’tan, Başkan Karalar’a;
Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Çağrı Korkut da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açıklamalarına tepki gösterdi.  Korkut, yaptığı açıklamada, Karalar’ı “aklı yetmez, iş bilmez” olarak suçlayıp, “Koskoca Adana Büyükşehir Belediyesi ne hallere düştü. Dayan Adana’m az kaldı. Zalimlerden, iş bilmezlerden, Ülkücü düşmanlarından sandıkta hesabını soracağız” diye konuştu.  Korkut, şunları kaydetti: “5000 kişi iş yapmıyordu, haindi, ben genel müdürlük yaptım. Parayı yönetmeyi de insan yönetmeyi de bilirim demiş. Evet iyi yönettiğin su götürmez bir gerçek (!) Binlerce işçiyi ekmeğinden ettin, belediyede iş yapacak, halka hizmet götürecek adam bırakmadın. Sokakları, parkları çer çöp içinde bıraktın. Senden yol, köprü, kavşak yapmanı beklemememizin sebebi de boyundan büyük işler olmasıdır.   Etrafında olup bitenleri göremeyecek kadar gözlerine perde inmiş. Sen binlerce Ülkücü’yü sadece siyasi görüşlerinden dolayı ekmeğinden ederken de yönetmeyi iyi biliyordun ki göreve geleli 2 yıl 2 ay 26 gündür güzel Adana’mız tek bir hizmet dahi görmedi. İyi yönettiğinizin bir kanıtı da yerlere göklere sığdıramadığınız kreşlerin temel atma törenlerini bir sürü belediye başkanınızla, genel başkan yardımcılarınızla çok büyük bir hizmetmiş gibi büyük bir gösteriye dönüştürmenizdir (!)Mensubu olduğun siyasi zihniyetin gereğini fazlasıyla yerine getirdiğinden kimsenin şüphesi yoktur. Sana tavsiyem parklardaki bank açılışına da işe yaramaz, fayda vermez, vitaminsiz Genel Başkanı’nı da çağır ve Türkiye’ye gündem yap.”
Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Çağrı Korkut’tan, Başkan Karalar’a;

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Adana İl Başkanı Çağrı Korkut da Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın açıklamalarına tepki gösterdi. 

Korkut, yaptığı açıklamada, Karalar’ı “aklı yetmez, iş bilmez” olarak suçlayıp, “Koskoca Adana Büyükşehir Belediyesi ne hallere düştü. Dayan Adana’m az kaldı. Zalimlerden, iş bilmezlerden, Ülkücü düşmanlarından sandıkta hesabını soracağız” diye konuştu. 

Korkut, şunları kaydetti: “5000 kişi iş yapmıyordu, haindi, ben genel müdürlük yaptım. Parayı yönetmeyi de insan yönetmeyi de bilirim demiş. Evet iyi yönettiğin su götürmez bir gerçek (!) Binlerce işçiyi ekmeğinden ettin, belediyede iş yapacak, halka hizmet götürecek adam bırakmadın. Sokakları, parkları çer çöp içinde bıraktın. Senden yol, köprü, kavşak yapmanı beklemememizin sebebi de boyundan büyük işler olmasıdır.
 
Etrafında olup bitenleri göremeyecek kadar gözlerine perde inmiş. Sen binlerce Ülkücü’yü sadece siyasi görüşlerinden dolayı ekmeğinden ederken de yönetmeyi iyi biliyordun ki göreve geleli 2 yıl 2 ay 26 gündür güzel Adana’mız tek bir hizmet dahi görmedi. İyi yönettiğinizin bir kanıtı da yerlere göklere sığdıramadığınız kreşlerin temel atma törenlerini bir sürü belediye başkanınızla, genel başkan yardımcılarınızla çok büyük bir hizmetmiş gibi büyük bir gösteriye dönüştürmenizdir (!)Mensubu olduğun siyasi zihniyetin gereğini fazlasıyla yerine getirdiğinden kimsenin şüphesi yoktur. Sana tavsiyem parklardaki bank açılışına da işe yaramaz, fayda vermez, vitaminsiz Genel Başkanı’nı da çağır ve Türkiye’ye gündem yap.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.