SAHİBİNDEN ACİL SATILIK TEMİZ OTOPARK!

GÜNDEM 29.06.2021 - 16:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2416+ kez okundu.
 

SAHİBİNDEN ACİL SATILIK TEMİZ OTOPARK!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu dönemde aldığı katlı otoparklar satılıyor.  HURDA FİYATINA GİDECEK  Sucuzade mahallesinde Kent Meydanı yakını ile Seyhan Belediyesi’ne kurulan çok katlı iki otopark, bugüne kadar tam randımanlı olarak çalıştırılamadı. Otopark sorununu çözeceği gerekçesiyle Karalar’ın belediye kasasından binlerce lira ödeyip satın aldığı iki otopark şimdi elden çıkarılacağı günü bekliyor.  KONU KOMİSYONDA  Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, iki otoparkı da kısa zamanda satmayı planlıyor. Belediye meclisi üyeleri, iki otoparkla ilgili son durumun ne olacağını komisyonlarda görüşüyor. Aracı mekanik bir düzenekle yukarıya taşıyabilen katlı otoparka sürücüler ilgi göstermedi. Seyhan Belediyesi’nin iki otopark için 5 milyon liranın üzerinde ödeme yaptığı biliniyor.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Seyhan Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğu dönemde aldığı katlı otoparklar satılıyor. 

HURDA FİYATINA GİDECEK 
Sucuzade mahallesinde Kent Meydanı yakını ile Seyhan Belediyesi’ne kurulan çok katlı iki otopark, bugüne kadar tam randımanlı olarak çalıştırılamadı. Otopark sorununu çözeceği gerekçesiyle Karalar’ın belediye kasasından binlerce lira ödeyip satın aldığı iki otopark şimdi elden çıkarılacağı günü bekliyor. 

KONU KOMİSYONDA 
Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, iki otoparkı da kısa zamanda satmayı planlıyor. Belediye meclisi üyeleri, iki otoparkla ilgili son durumun ne olacağını komisyonlarda görüşüyor. Aracı mekanik bir düzenekle yukarıya taşıyabilen katlı otoparka sürücüler ilgi göstermedi. Seyhan Belediyesi’nin iki otopark için 5 milyon liranın üzerinde ödeme yaptığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.