Başkan TV’ye çıkıyor (!)

GÜNDEM 30.06.2021 - 16:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2642+ kez okundu.
 

Başkan TV’ye çıkıyor (!)

Karalar’ı vatandaşa izletebilmek için CHP’li belediyeler SMS yağdırdı.
  SMS YAĞDIRDILAR  Adana’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın konuk olduğu yerel bir televizyon programı için CHP’li il ve ilçe örgütleri ile belediyeler adeta ayağa kalktı. AFİŞ BİLE BASTIRMIŞLAR Zeydan Karalar’ın Koza TV’deki programı için afişler bile hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi de vatandaşa Zeydan Karalar’ın konuk olduğu programı izletebilmek için SMS yağdırdı.  3 MİLYON LİRAYA EL DEĞİŞTİRDİ  Adana merkezli uydudan ve internet üzerinden yayın yapan, işadamı Haluk Vural'ın sahibi olduğu Koza TV, yaklaşık 3 milyon liraya bir süre önce el değiştirdi. KARALAR’IN SATIN ALDIRDIĞI İDDİASI  Koza TV'yi CHP Adana milletvekili Orhan Sümer'in muhasebe işlerini yürüten Ahmet Yılmaz satın almıştı. Karalar'ın kanalı, kendi propagandasını yapmak için satın aldırdığı iddiaları da gündeme gelmişti.
Karalar’ı vatandaşa izletebilmek için CHP’li belediyeler SMS yağdırdı.

 

SMS YAĞDIRDILAR 
Adana’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın konuk olduğu yerel bir televizyon programı için CHP’li il ve ilçe örgütleri ile belediyeler adeta ayağa kalktı.

AFİŞ BİLE BASTIRMIŞLAR
Zeydan Karalar’ın Koza TV’deki programı için afişler bile hazırlandı. Büyükşehir Belediyesi de vatandaşa Zeydan Karalar’ın konuk olduğu programı izletebilmek için SMS yağdırdı. 

3 MİLYON LİRAYA EL DEĞİŞTİRDİ 
Adana merkezli uydudan ve internet üzerinden yayın yapan, işadamı Haluk Vural'ın sahibi olduğu Koza TV, yaklaşık 3 milyon liraya bir süre önce el değiştirdi.

KARALAR’IN SATIN ALDIRDIĞI İDDİASI 
Koza TV'yi CHP Adana milletvekili Orhan Sümer'in muhasebe işlerini yürüten Ahmet Yılmaz satın almıştı. Karalar'ın kanalı, kendi propagandasını yapmak için satın aldırdığı iddiaları da gündeme gelmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.