9 BAŞKAN ADAYININ EMEKLİYE SÖZÜ VAR

GÜNDEM 04.07.2021 - 17:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1842+ kez okundu.
 

9 BAŞKAN ADAYININ EMEKLİYE SÖZÜ VAR

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanlığı seçimleri için yarış kızıştı. Pandemi dolayısıyla bir süre ertelenmek zorunda kalan seçimlere sayılı günler kala, başkan adayları daha fazla oy alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.
TÜED seçimleri, 31 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da merkez Seyhan ilçesi Atatürk Parkı içindeki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Kültür Varlıkları ve Turizm Şube Müdürlüğü 75. Yıl Sanat Galerisi Salonu’nda gerçekleştirilecek. Adana’da 80 bine yakın üyesi olan dernekte başkanlık koltuğuna oturmak için Yaşar Tekin, Cumali Güçtekin, Mustafa Kastalmış, Ali Vuranay, Mustafa Tümer, Mustafa Canbolat, Mustafa Ayık, İrfan Turhan, Kemal Akar mücadele edecek. Başkan adayları seçimler için ilanlar yaptırıp astırdı, başkan seçildiklerinde yapacakları çalışmaları kamuoyuna duyurmaya başladı. Başkan adaylarından Cumali Güçtekin, uzun zamandan bu yana açtığı seçim ofisinde emeklileri kabul ederken, Mustafa Tümer ise geçen hafta içinde muhtarlarla yemekte buluştu. Başkan adayları, emekliler için değişik mağazalardan indirimler, yaşlılar için derneğe ambulans, istihdam sağlam için marketler, yerel yöneticilerle işbirliği halinde emekli parkları oluşturmak, ücretsiz çay bahçeleri gibi hizmetler yapmayı vaat ediyor. Derneğin Cemal Gürsel caddesi üzerindeki binası bugünlerde seçim olacağı için emeklilerle dolup taşıyor. Emekliler, derneğe üye olduklarında yıllık 36 lira aidat ödeyerek TÜED’in özel sağlık kurumları vb. indirimleri ile etkinliklerinden faydalanabiliyor. Seçimlerdeki oy pusulası renkleri de bir süre önce belirlendi. Buna göre, Yaşar Tekin- Yeşil, Cumali Güçtekin- Pembe, Mustafa Kastalmış- Mavi, Ali Vuranay- Gri, Mustafa Tümer- Beyaz, Mustafa Canbolat- Turuncu, Mustafa Ayık- Turkuaz, İrfan Turhan- Kırmızı, Kemal Akar- Sarı oy pusulası ile seçimlere girecek.
Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Adana Şube Başkanlığı seçimleri için yarış kızıştı. Pandemi dolayısıyla bir süre ertelenmek zorunda kalan seçimlere sayılı günler kala, başkan adayları daha fazla oy alabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

TÜED seçimleri, 31 Temmuz Cumartesi günü saat 10.00’da merkez Seyhan ilçesi Atatürk Parkı içindeki Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Kültür Varlıkları ve Turizm Şube Müdürlüğü 75. Yıl Sanat Galerisi Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Adana’da 80 bine yakın üyesi olan dernekte başkanlık koltuğuna oturmak için Yaşar Tekin, Cumali Güçtekin, Mustafa Kastalmış, Ali Vuranay, Mustafa Tümer, Mustafa Canbolat, Mustafa Ayık, İrfan Turhan, Kemal Akar mücadele edecek.

Başkan adayları seçimler için ilanlar yaptırıp astırdı, başkan seçildiklerinde yapacakları çalışmaları kamuoyuna duyurmaya başladı. Başkan adaylarından Cumali Güçtekin, uzun zamandan bu yana açtığı seçim ofisinde emeklileri kabul ederken, Mustafa Tümer ise geçen hafta içinde muhtarlarla yemekte buluştu.

Başkan adayları, emekliler için değişik mağazalardan indirimler, yaşlılar için derneğe ambulans, istihdam sağlam için marketler, yerel yöneticilerle işbirliği halinde emekli parkları oluşturmak, ücretsiz çay bahçeleri gibi hizmetler yapmayı vaat ediyor.

Derneğin Cemal Gürsel caddesi üzerindeki binası bugünlerde seçim olacağı için emeklilerle dolup taşıyor. Emekliler, derneğe üye olduklarında yıllık 36 lira aidat ödeyerek TÜED’in özel sağlık kurumları vb. indirimleri ile etkinliklerinden faydalanabiliyor.

Seçimlerdeki oy pusulası renkleri de bir süre önce belirlendi. Buna göre, Yaşar Tekin- Yeşil, Cumali Güçtekin- Pembe, Mustafa Kastalmış- Mavi, Ali Vuranay- Gri, Mustafa Tümer- Beyaz, Mustafa Canbolat- Turuncu, Mustafa Ayık- Turkuaz, İrfan Turhan- Kırmızı, Kemal Akar- Sarı oy pusulası ile seçimlere girecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.