Ceyhan Ticaret Borsası

GÜNDEM 14.07.2021 - 10:16, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1738+ kez okundu.
 

Ceyhan Ticaret Borsası

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Çukurova'da alternatif ürün olarak tercih edilen ve susuz arazilerde üretimi teşvik edilen yağlık ayçiçeği hasadı başladı.  Ceyhan’ın Sağkaya Mahallesi’nde çiftçilerle gerçekleştirilen ziyarette  Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Kâtip Üyesi Bilal Yıkar, Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Üyesi Kasım Ayeş, Üye Mehmet Avran, Hanifi-Kaan Kaman'ı; Muamelat Memuru Mutlu Gencer, Tescil Memuru Mehmet Sait Gürlek ve  Basın Yayın  Sorumlusu  Sena Güleç ziyarette bulundu. Ceyhan Ticaret Borsası Personelleri, Ceyhan  bölgesinde ekimi yapılan yağlık ay çekirdeği hasadının  bol, bereketli kazançlar olmasını dileyerek üyelerine her zaman Ceyhan Ticaret Borsası olarak  destek olduklarını dile getirdiler.

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Çukurova'da alternatif ürün olarak tercih edilen ve susuz arazilerde üretimi teşvik edilen yağlık ayçiçeği hasadı başladı.  Ceyhan’ın Sağkaya Mahallesi’nde çiftçilerle gerçekleştirilen ziyarette  Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Kâtip Üyesi Bilal Yıkar, Ceyhan Ticaret Borsası Meclis Üyesi Kasım Ayeş, Üye Mehmet Avran, Hanifi-Kaan Kaman'ı; Muamelat Memuru Mutlu Gencer, Tescil Memuru Mehmet Sait Gürlek ve  Basın Yayın  Sorumlusu  Sena Güleç ziyarette bulundu.

Ceyhan Ticaret Borsası Personelleri, Ceyhan  bölgesinde ekimi yapılan yağlık ay çekirdeği hasadının  bol, bereketli kazançlar olmasını dileyerek üyelerine her zaman Ceyhan Ticaret Borsası olarak  destek olduklarını dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.