"GENÇLERE İŞ İMKANI OLUŞTURACAK PROJELER İÇİN ELBİRLİĞİ YAPILMALI"

GÜNDEM 15.07.2021 - 16:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2012+ kez okundu.
 

"GENÇLERE İŞ İMKANI OLUŞTURACAK PROJELER İÇİN ELBİRLİĞİ YAPILMALI"

İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, gençlere iş imkanları oluşturulması için siyasi partiler, belediyeler ve sanayicilerin biraraya gelerek proje üretmelerini istedi.
İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Akça ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer, mahalle ve köy gezilerini aralıksız sürdürüyor. Akça, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile geçtiğimiz gün İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümmügülsüm Paksoy, Gençlik Politikaları İl Başkan Yardımcısı Aslıhan Kaya, Yüreğir Belediye Meclis üyesi Zeynep Çelik, il yönetim kurulu üyelerini ağırladı.  İyi Parti GİK Üyesi Paksoy, ülke genelindeki sorunları dile getirerek, partilerinin bu sorunlara çözüm için projelerinin hazır olduğunu bildirdi. Paksoy, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Akça ile Çukurova ilçe yöneticilerine teşekkür etti.   İYİ PARTİ ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA İLKER AKÇA İŞKUR VE SGK FONLAMALI  Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça ise, ziyaretten mutluluk duyduğunu, yorulmadan çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Çukurova İlçe Başkanlığı’nın sürekli sahada olduğuna dikkat çeken Akça, gençlere önem verdiklerinin altını çizdi. Akça, üniversiteyi bitirmelerine rağmen birçok gencin işsiz dolaşmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, bu sorunu sona erdirecek çalışmalar yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Akça, “Birçok gencimiz üniversite mezunu olmalarına rağmen işsiz geziyor. Bu arkadaşlarımızın iş tecrübeleri yok. İşkur veya Sosyal Güvenlik Kurumu yoluyla fonlanacak iş eğitimi programları ve staj içeren kurslar düzenlenmeli. Bu sayede firmalar da kalifiye eleman ihtiyacını karşılamış olur” ifadelerini kullandı.  GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM GELİYOR Akça, şunları söyledi: “Gençlerimizin özellikle iş sorunu için siyasi partiler, belediyeler ve sanayicilerimiz bir araya gelmeli projeler üretmeliler. El birliği ile gençlerimize çare olmamız gerekir. İyi Parti olarak amacımız her gün çıtayı biraz daha yükseklere çıkarmak İyi Parti’yi iktidar yapmaktır. Yorulmadan sıkılmadan büyük bir özveri ile çalışmalar yapıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bundan en küçük bir şüphem dahi yok. İktidarımızla birlikte insanlarımıza refah sağlamak, onları mutlu etmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Şu anki iktidarın yapamadıklarını yapacağız. Güçlendirilmiş Parlamenter sistemle ülkemiz çok daha farklı yerlere gelecek.”
İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça, gençlere iş imkanları oluşturulması için siyasi partiler, belediyeler ve sanayicilerin biraraya gelerek proje üretmelerini istedi.

İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı Akça ile yönetim kurulu üyeleri ve partililer, mahalle ve köy gezilerini aralıksız sürdürüyor. Akça, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile geçtiğimiz gün İyi Parti Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Ümmügülsüm Paksoy, Gençlik Politikaları İl Başkan Yardımcısı Aslıhan Kaya, Yüreğir Belediye Meclis üyesi Zeynep Çelik, il yönetim kurulu üyelerini ağırladı. 

İyi Parti GİK Üyesi Paksoy, ülke genelindeki sorunları dile getirerek, partilerinin bu sorunlara çözüm için projelerinin hazır olduğunu bildirdi. Paksoy, misafirperverliklerinden dolayı Başkan Akça ile Çukurova ilçe yöneticilerine teşekkür etti.

 

İYİ PARTİ ÇUKUROVA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA İLKER AKÇA



İŞKUR VE SGK FONLAMALI 


Çukurova İlçe Başkanı Mustafa İlker Akça ise, ziyaretten mutluluk duyduğunu, yorulmadan çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi. Çukurova İlçe Başkanlığı’nın sürekli sahada olduğuna dikkat çeken Akça, gençlere önem verdiklerinin altını çizdi. Akça, üniversiteyi bitirmelerine rağmen birçok gencin işsiz dolaşmak zorunda kaldığına dikkat çekerek, bu sorunu sona erdirecek çalışmalar yapılması gerektiğine vurgu yaptı. Akça, “Birçok gencimiz üniversite mezunu olmalarına rağmen işsiz geziyor. Bu arkadaşlarımızın iş tecrübeleri yok. İşkur veya Sosyal Güvenlik Kurumu yoluyla fonlanacak iş eğitimi programları ve staj içeren kurslar düzenlenmeli. Bu sayede firmalar da kalifiye eleman ihtiyacını karşılamış olur” ifadelerini kullandı. 


GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEM GELİYOR


Akça, şunları söyledi: “Gençlerimizin özellikle iş sorunu için siyasi partiler, belediyeler ve sanayicilerimiz bir araya gelmeli projeler üretmeliler. El birliği ile gençlerimize çare olmamız gerekir. İyi Parti olarak amacımız her gün çıtayı biraz daha yükseklere çıkarmak İyi Parti’yi iktidar yapmaktır. Yorulmadan sıkılmadan büyük bir özveri ile çalışmalar yapıyoruz. Genel Başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı yapacağız. Bundan en küçük bir şüphem dahi yok. İktidarımızla birlikte insanlarımıza refah sağlamak, onları mutlu etmek için çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız. Şu anki iktidarın yapamadıklarını yapacağız. Güçlendirilmiş Parlamenter sistemle ülkemiz çok daha farklı yerlere gelecek.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.