ÇAY: BİR İZMARİT ORMANI KÜL EDER DUYUN ARTIK SESİMİZİ

GÜNDEM 01.08.2021 - 18:34, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2071+ kez okundu.
 

ÇAY: BİR İZMARİT ORMANI KÜL EDER DUYUN ARTIK SESİMİZİ

Pozantı, Fındıklı köy merkezinde çıkan yangın sonrası, Atatürk Kültür Merkezi yanında bulunan Teras Park’ın hemen üstünde bulunan Pozantı İlçe Spor Müdürlüğü’ne bağlı kapalı spor salonu bahçesinde çıkan yangının şokunu yaşadı.
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki düğüne gelen davetlilerin attığı sigara izmaritinden çıktığı belirlenen yangın sonrası bölgeye sevk edilen ekipler, büyümeden yangını söndürmeyi başardı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Türkiye yanıyor, bizim de ciğerimiz yanıyor. Allah rızası için biraz duyarlı olun” dedi.   Yangın söndürme çalışmalarını sosyal medya hesabından da duyuran Çay, “Değerli Pozantılılar, şu an Kültür Merkezi yanında dikkatsizlik sonucu yine yangın çıktı. Şu an, Orman İşletmesi Personeli ve duyarlı vatandaşların çabası sonucu söndürmüş durumdayız. Allah rızası için şu dönemde dikkat edelim. İçtiğimiz bir sigaranın izmariti bu otları yakıp ormanları kül eder. Türkiye yanıyor, bizim de ciğerimiz yanıyor. Allah rızası için biraz duyarlı olun. Feryat ediyoruz ama duyuramıyoruz sesimizi. Hoparlörlerle bas bas ilan ediyoruz. Pozantı orman bölgesi. Daha fazla ciğerimizin yanmasını istemiyoruz ve hepinizden Allah rızası için duyarlılık bekliyoruz.”  
Pozantı, Fındıklı köy merkezinde çıkan yangın sonrası, Atatürk Kültür Merkezi yanında bulunan Teras Park’ın hemen üstünde bulunan Pozantı İlçe Spor Müdürlüğü’ne bağlı kapalı spor salonu bahçesinde çıkan yangının şokunu yaşadı.

Atatürk Kültür Merkezi’ndeki düğüne gelen davetlilerin attığı sigara izmaritinden çıktığı belirlenen yangın sonrası bölgeye sevk edilen ekipler, büyümeden yangını söndürmeyi başardı. Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, “Türkiye yanıyor, bizim de ciğerimiz yanıyor. Allah rızası için biraz duyarlı olun” dedi.

 

Yangın söndürme çalışmalarını sosyal medya hesabından da duyuran Çay, “Değerli Pozantılılar, şu an Kültür Merkezi yanında dikkatsizlik sonucu yine yangın çıktı. Şu an, Orman İşletmesi Personeli ve duyarlı vatandaşların çabası sonucu söndürmüş durumdayız. Allah rızası için şu dönemde dikkat edelim. İçtiğimiz bir sigaranın izmariti bu otları yakıp ormanları kül eder. Türkiye yanıyor, bizim de ciğerimiz yanıyor. Allah rızası için biraz duyarlı olun. Feryat ediyoruz ama duyuramıyoruz sesimizi. Hoparlörlerle bas bas ilan ediyoruz. Pozantı orman bölgesi. Daha fazla ciğerimizin yanmasını istemiyoruz ve hepinizden Allah rızası için duyarlılık bekliyoruz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.