Küba Aşısı Kanserde Ne Kadar Etkili?

SAĞLIK-YAŞAM 14.08.2021 - 10:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1468+ kez okundu.
 

Küba Aşısı Kanserde Ne Kadar Etkili?

Küba aşısının kullanım alanı aslında çok dar bir çerçeveye sahip. Akciğer kanserlerinin küçük hücreli olmayan türlerinde etkili bir yaklaşım. İstatistiki çalışmalarda 2 yıllık sağlıklı yaşam süresini yüzde 10 etkilediği ifade ediliyor. Dolayısıyla bu açıdan baktığımızda mucizevi bir yaklaşım değil ama uygun hasta grubu yakalandığında uygulanabilir. Küba Aşısı Türkiye'de de Uygulanabiliyor Küba aşısı bugün bizim ülkemizde de uygulanabiliyor. Hastanın hücresel yapısı uygunsa onkologlarının reçetesi ile aşı olunabiliyor ama sağlık sistemi bu aşının maliyetini karşılamıyor. Oldukça da pahalı. Bir doz aşı 2700 dolar civarında. 5 doz yapılması gerekiyor aşının. 5 dozu da 13 bin 500 doları buluyor. Küba Aşısı mı Fitoterapi mi? Tıbbi bitkilerin etkinliği ile Küba aşısı karşılaştırıldığında tıbbi bitkiler, hastanın beslenmesi ve yaşam şartlarının yeniden organize edilmesi çok daha önemli bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Tıbbi bitkileri hemen her kanser türünde ister modern tekniklerle koordineli olarak, istenirse başlı başına bir tedavi olarak uygulanabiliyor. Fitoterapi kanserin her evresinde Sağlık Bakanlığı'ndan yetki almış fitoterapist doktorlar tarafından hastalara tavsiye ediliyor.

Küba aşısının kullanım alanı aslında çok dar bir çerçeveye sahip. Akciğer kanserlerinin küçük hücreli olmayan türlerinde etkili bir yaklaşım. İstatistiki çalışmalarda 2 yıllık sağlıklı yaşam süresini yüzde 10 etkilediği ifade ediliyor. Dolayısıyla bu açıdan baktığımızda mucizevi bir yaklaşım değil ama uygun hasta grubu yakalandığında uygulanabilir.

Küba Aşısı Türkiye'de de Uygulanabiliyor

Küba aşısı bugün bizim ülkemizde de uygulanabiliyor. Hastanın hücresel yapısı uygunsa onkologlarının reçetesi ile aşı olunabiliyor ama sağlık sistemi bu aşının maliyetini karşılamıyor. Oldukça da pahalı. Bir doz aşı 2700 dolar civarında. 5 doz yapılması gerekiyor aşının. 5 dozu da 13 bin 500 doları buluyor.

Küba Aşısı mı Fitoterapi mi?

Tıbbi bitkilerin etkinliği ile Küba aşısı karşılaştırıldığında tıbbi bitkiler, hastanın beslenmesi ve yaşam şartlarının yeniden organize edilmesi çok daha önemli bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Tıbbi bitkileri hemen her kanser türünde ister modern tekniklerle koordineli olarak, istenirse başlı başına bir tedavi olarak uygulanabiliyor. Fitoterapi kanserin her evresinde Sağlık Bakanlığı'ndan yetki almış fitoterapist doktorlar tarafından hastalara tavsiye ediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.