BAŞKA ÇAREMİZ YOK!

GÜNDEM 15.08.2021 - 19:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1591+ kez okundu.
 

BAŞKA ÇAREMİZ YOK!

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi, Adana milletvekili Muharrem Varlı, “Birbirimizi daha çok sevmeliyiz; yardımlaşmaktan, kucaklaşmaktan, saflarımızı sıklaştırmaktan başka çaremiz yok” dedi.
AVCI VE VARLI FEKE’DE MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Muharrem Varlı, saha çalışmaları kapsamında Feke ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Feke İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyarette, MHP İlçe Başkanı Fikret Çilingir, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, hizmetlerini yerel imkânlarla devam eden çalışmaları ve projeleri anlattı.   FİTNE ATEŞİ HEPSİNDEN BETER! MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, her şart altında birlik ve beraberliği artıracak çalışmaların önemine değindi. Varlı “Ülkemiz, güneyde yangın, kuzeyde sel felaketleriyle büyük bir imtihandan geçiyor. Fitne ateşi ise hepsinden beter. Yalan ve riyakâr siyasetle Türkiye’yi zillet çukuruna çekmeye çalışıyorlar. Tuzağa düşmemeliyiz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi, Adana milletvekili Muharrem Varlı, “Birbirimizi daha çok sevmeliyiz; yardımlaşmaktan, kucaklaşmaktan, saflarımızı sıklaştırmaktan başka çaremiz yok” dedi.

AVCI VE VARLI FEKE’DE

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı ve Muharrem Varlı, saha çalışmaları kapsamında Feke ilçesinde bir dizi ziyarette bulundu. Feke İlçe Başkanlığı’na yapılan ziyarette, MHP İlçe Başkanı Fikret Çilingir, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi. Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, hizmetlerini yerel imkânlarla devam eden çalışmaları ve projeleri anlattı.

 

FİTNE ATEŞİ HEPSİNDEN BETER!

MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, her şart altında birlik ve beraberliği artıracak çalışmaların önemine değindi. Varlı “Ülkemiz, güneyde yangın, kuzeyde sel felaketleriyle büyük bir imtihandan geçiyor. Fitne ateşi ise hepsinden beter. Yalan ve riyakâr siyasetle Türkiye’yi zillet çukuruna çekmeye çalışıyorlar. Tuzağa düşmemeliyiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.