Cihan İşisağ, oğlu Soner’i nişanladı!

18.08.2021 - 17:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2818+ kez okundu.
 

Cihan İşisağ, oğlu Soner’i nişanladı!

İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı Basın Danışmanı Cihan İşisağ'ın oğlu Soner Denız İşisağ, Antalya'da nişanlandı.
Nişan töreninin ardından mutluluğunu paylaşan deneyimli gazeteci Cihan İşisağ, “Oğlum Soner Deniz ile Antalya’nın güzel kızı Derya’nın nişanını büyük bir coşku ile kutladık. Nişan yüzüklerini İYİ Parti Antalya Milletvekili Ferudun Bahşi takarken çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Geceye ev sahipliği yaparak tüm davetlilerle ilgilenen dünürümüz Ahmet ve Fatma Zorba’ya yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.  Cihan İşisağ, ayrıca geceye renk veren canla başla misafirlerle ilgilenen eşi Belgin İşisağ’a da teşekkür etti.
İYİ Parti Çukurova İlçe Başkanlığı Basın Danışmanı Cihan İşisağ'ın oğlu Soner Denız İşisağ, Antalya'da nişanlandı.

Nişan töreninin ardından mutluluğunu paylaşan deneyimli gazeteci Cihan İşisağ, “Oğlum Soner Deniz ile Antalya’nın güzel kızı Derya’nın nişanını büyük bir coşku ile kutladık. Nişan yüzüklerini İYİ Parti Antalya Milletvekili Ferudun Bahşi takarken çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Geceye ev sahipliği yaparak tüm davetlilerle ilgilenen dünürümüz Ahmet ve Fatma Zorba’ya yürekten teşekkür ediyoruz” dedi. 

Cihan İşisağ, ayrıca geceye renk veren canla başla misafirlerle ilgilenen eşi Belgin İşisağ’a da teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.