TURUNCU BEYAZLILAR BERABERLİK SERİSİ YAPACAK!

GÜNDEM 22.08.2021 - 17:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2078+ kez okundu.
 

TURUNCU BEYAZLILAR BERABERLİK SERİSİ YAPACAK!

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, geçen hafta deplasmandaki 1-1’lik skorla beraberliğin ardından, kendi sahasında da Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Turuncu beyazlılar, bu hafta deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.
Sezonun ikinci haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Adanaspor, rakibine nazaran iyi bir performans sergilese de gol yollarında etkin olamadı. Maçın ilk yarısında her iki takım da kontrollü oynamayı tercih etti. Karşılaşmanın ilk yarının son dakikalarında Tetteh, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderemedi. Adanaspor, haftayı hanesine tek puan yazdırıp kapatmak zorunda kaldı.   MAÇTAN DAKİKALAR   18.dakikada, İsmail, sağ kanattan topla hareketlendi ve topu ceza alanı içine gönderdi. Serdar Özkan’dan önce araya giren Arda topu uzaklaştırarak mutlak golü önledi.   35. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında topla buluşan De Lima, rakiplerini geçerek ceza alanı önüne kadar geldi. Topu Dmytro’ya çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda top yan direği sıyırarak auta çıktı. 44. dakikada, Kerem Can, sol kanattan topla hareketlendi ve topu ceza alanı içine ortaladı. De Lima, topa dokunamayınca Gençlerbirliği’ni mutlak golden oldu.   45 + 1. dakikada, Kadir Keleş sol kanattan topu ceza alanı içine ortaladı. Gençlerbirliği defans oyuncuları ve kaleci topu ıskaladı. İkinci direğe gelen topu Tetteh’de ıskaladı, turuncu beyazlılar mutlak golden oldu. İlk yarıda golsüz sona erdi.   İKİNCİ YARI   51.dakikada, ceza alanı önünde topla buluşan Tetteh, sert vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.   54. dakikada Adanaspor, Gençlerbirliği ceza alanı önünde serbest atış kazandı. Celil, sert vurdu. Köşeye giden topu kaleci bloke etti.   71. dakikada,  Thomas’ın ceza alanı içinde gönderdiği pasla  Ozegovic topla buluştu. Araya giren Gençlerbirliği defans oyuncusu topu kornere çelerek mutlak golü önledi.   74. dakikada Rahmetullah, Adanaspor defans arkasına uzun bir gönderdi. Kerim’den önce ceza alanı önüne çıkan kaleci Burak topu uzaklaştırarak önemli atağı kesti.   77.dakikada, Celil’in ceza alanı içine gönderdiği topu Ozegovic kafayla Tetteh’in önüne indirdi. Ancak kaleci zamanında müdahale ederek topa sahip oldu.   86.dakikada, Adanaspor ceza alanı içinde topla buluşan De Lima, topu müsait durumdaki Serdarcan topun gelişine vurdu. Ancak top kale yerine auta gitti.    
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, geçen hafta deplasmandaki 1-1’lik skorla beraberliğin ardından, kendi sahasında da Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı. Turuncu beyazlılar, bu hafta deplasmanda Keçiörengücü ile karşı karşıya gelecek.

Sezonun ikinci haftasında Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Adanaspor, rakibine nazaran iyi bir performans sergilese de gol yollarında etkin olamadı. Maçın ilk yarısında her iki takım da kontrollü oynamayı tercih etti. Karşılaşmanın ilk yarının son dakikalarında Tetteh, meşin yuvarlağı boş kaleye gönderemedi. Adanaspor, haftayı hanesine tek puan yazdırıp kapatmak zorunda kaldı.

 

MAÇTAN DAKİKALAR

 

18.dakikada, İsmail, sağ kanattan topla hareketlendi ve topu ceza alanı içine gönderdi. Serdar Özkan’dan önce araya giren Arda topu uzaklaştırarak mutlak golü önledi.

 

35. dakikada gelişen Gençlerbirliği atağında topla buluşan De Lima, rakiplerini geçerek ceza alanı önüne kadar geldi. Topu Dmytro’ya çıkardı. Bu oyuncunun vuruşunda top yan direği sıyırarak auta çıktı.

44. dakikada, Kerem Can, sol kanattan topla hareketlendi ve topu ceza alanı içine ortaladı. De Lima, topa dokunamayınca Gençlerbirliği’ni mutlak golden oldu.

 

45 + 1. dakikada, Kadir Keleş sol kanattan topu ceza alanı içine ortaladı. Gençlerbirliği defans oyuncuları ve kaleci topu ıskaladı. İkinci direğe gelen topu Tetteh’de ıskaladı, turuncu beyazlılar mutlak golden oldu. İlk yarıda golsüz sona erdi.

 

İKİNCİ YARI

 

51.dakikada, ceza alanı önünde topla buluşan Tetteh, sert vurdu. Top az farkla yandan auta gitti.

 

54. dakikada Adanaspor, Gençlerbirliği ceza alanı önünde serbest atış kazandı. Celil, sert vurdu. Köşeye giden topu kaleci bloke etti.

 

71. dakikada,  Thomas’ın ceza alanı içinde gönderdiği pasla  Ozegovic topla buluştu. Araya giren Gençlerbirliği defans oyuncusu topu kornere çelerek mutlak golü önledi.

 

74. dakikada Rahmetullah, Adanaspor defans arkasına uzun bir gönderdi. Kerim’den önce ceza alanı önüne çıkan kaleci Burak topu uzaklaştırarak önemli atağı kesti.

 

77.dakikada, Celil’in ceza alanı içine gönderdiği topu Ozegovic kafayla Tetteh’in önüne indirdi. Ancak kaleci zamanında müdahale ederek topa sahip oldu.

 

86.dakikada, Adanaspor ceza alanı içinde topla buluşan De Lima, topu müsait durumdaki Serdarcan topun gelişine vurdu. Ancak top kale yerine auta gitti.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.