VALİ SÜLEYMAN ELBAN BAŞKANLIĞINDA KAYMAKAMLAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

GÜNDEM 26.08.2021 - 10:52, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1641+ kez okundu.
 

VALİ SÜLEYMAN ELBAN BAŞKANLIĞINDA KAYMAKAMLAR TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Vali Süleyman Elban, ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi. İlçelerde yürütülen projeler ile yapılması planlanan çalışmaların detayları ile ele alındığı toplantıda ilçelerin genel durumu da gözden geçirildi. Toplantıda konuşan Vali Elban, Adana’yı daha yaşanabilir bir kent noktasına taşıyabilmek, vatandaşlara en hızlı ve kaliteli kamu hizmetini sunabilmek ve tüm ilçelerde yaşam standartlarını yükseltebilmek için mülki idari amirlerine büyük sorumluluklar düştüğünü vurguladı. Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Adana’nın tüm ilçelerinin yarınının bugünden çok daha iyi olması için iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Elban, bu hususta herkesin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğine inandığını belirterek gerçekleştirecekleri çalışmalarda kaymakamlara başarılar temennisinde bulundu. Makam toplantı salonunda düzenlenen toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Vali Süleyman Elban, ilçe kaymakamlarıyla bir araya geldi.

İlçelerde yürütülen projeler ile yapılması planlanan çalışmaların detayları ile ele alındığı toplantıda ilçelerin genel durumu da gözden geçirildi.

Toplantıda konuşan Vali Elban, Adana’yı daha yaşanabilir bir kent noktasına taşıyabilmek, vatandaşlara en hızlı ve kaliteli kamu hizmetini sunabilmek ve tüm ilçelerde yaşam standartlarını yükseltebilmek için mülki idari amirlerine büyük sorumluluklar düştüğünü vurguladı.

Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla Adana’nın tüm ilçelerinin yarınının bugünden çok daha iyi olması için iş birliği ve koordinasyon içinde çalışmaya devam edeceklerini söyleyen Vali Elban, bu hususta herkesin üzerine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getireceğine inandığını belirterek gerçekleştirecekleri çalışmalarda kaymakamlara başarılar temennisinde bulundu.

Makam toplantı salonunda düzenlenen toplantı, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.