MEMLEKET PARTİSİ ADANA’DA ÇATIRDIYOR!

SİYASET 10.09.2021 - 16:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2265+ kez okundu.
 

MEMLEKET PARTİSİ ADANA’DA ÇATIRDIYOR!

Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nden Adana’da ilk istifa geldi. Memleket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı İrfan Sayar, hem ilçe başkanlığından hem de parti üyeliğinden ayrıldı.
Sayar, partisinden istifasını Egemen’e değerlendirdi. İrfan Sayar, “Bu üç aylık süreçte çok büyük hevesle ve iştahla başladığım Memleket Partisi macerası istifamla son bulmuş oldu. Gönül isterdi ki bu yolculuk uzun sürsün. Fakat kısmet değilmiş” dedi. Mücadeleden çok kolay bir şekilde vazgeçtiğinin düşünülmesini istemediğini aktaran Sayar, “Sonuna kadar mücadele ettiğimi, gereken her türlü atılımı yaptığımı, gerekli her türlü istişareleri yaptığımı halkımız bilsin. Fakat artık çok da fazla konuşmaya gerek yok. Çamur attığımızı, dedikodu yaptığımızı kimse düşünmesin ki düşünülür. Partiden ayrıldıktan sonra bunların konuşulmasının pek bir faydası yok. Zaten beni istifaya iten bunlar olmuştur. Ama geçerli sebeplerim olduğunu halkımız bilsin. Kolay kolay mücadeleyi bırakmayan bir insanım. Ben halkıma her türlü mecrada hizmet etmeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.   Sayar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel başkanın, hem televizyonda hem de bize karşı söylediği bazı sözler vardı. Kendisi eski partisinde bazı sıkıntılı noktalara değinemediğinin pişmanlığını yaşadığını, televizyon programlarında defalarca ifade etti. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçimin olduğu gece neden televizyonların karşısına çıkıp bir açıklama yapmadığının pişmanlığını yaşıyor. O da partisinde gerekli bütün mücadeleyi verdi fakat olmadı, olmadığı için ayrıldı bir parti kurdu.  İnsanların bizim neden ayrıldığımızı fazla irdelemesine gerek yok. Çünkü insanlar çalışamayacağını, mücadele edemeyeceklerini anlayınca bu işi bırakır, kendilerine yeni bir mecra, yeni bir zemin bulurlar. Bu iş böyledir. Sayın Muharrem İnce bu yolu tercih etmiştir. Biz de bu yolu tercih ettik. Bunun için kimsenin bizi çok sert şekilde eleştireceğini düşünmüyorum. Bunun yöntemi budur. Recep Tayyip Erdoğan da Refah Partisi’nden ayrılmış, kendi partisini kurmuştur. Meral Akşener, MHP’den ayrılmış kendi partisini kurmuştur. DEVA, Gelecek Partisi de böyledir. Yolu yöntemi budur.”
Muharrem İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’nden Adana’da ilk istifa geldi. Memleket Partisi Sarıçam İlçe Başkanı İrfan Sayar, hem ilçe başkanlığından hem de parti üyeliğinden ayrıldı.

Sayar, partisinden istifasını Egemen’e değerlendirdi. İrfan Sayar, “Bu üç aylık süreçte çok büyük hevesle ve iştahla başladığım Memleket Partisi macerası istifamla son bulmuş oldu. Gönül isterdi ki bu yolculuk uzun sürsün. Fakat kısmet değilmiş” dedi.

Mücadeleden çok kolay bir şekilde vazgeçtiğinin düşünülmesini istemediğini aktaran Sayar, “Sonuna kadar mücadele ettiğimi, gereken her türlü atılımı yaptığımı, gerekli her türlü istişareleri yaptığımı halkımız bilsin. Fakat artık çok da fazla konuşmaya gerek yok. Çamur attığımızı, dedikodu yaptığımızı kimse düşünmesin ki düşünülür. Partiden ayrıldıktan sonra bunların konuşulmasının pek bir faydası yok. Zaten beni istifaya iten bunlar olmuştur. Ama geçerli sebeplerim olduğunu halkımız bilsin. Kolay kolay mücadeleyi bırakmayan bir insanım. Ben halkıma her türlü mecrada hizmet etmeye devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.  

Sayar, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Genel başkanın, hem televizyonda hem de bize karşı söylediği bazı sözler vardı. Kendisi eski partisinde bazı sıkıntılı noktalara değinemediğinin pişmanlığını yaşadığını, televizyon programlarında defalarca ifade etti. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçiminde, seçimin olduğu gece neden televizyonların karşısına çıkıp bir açıklama yapmadığının pişmanlığını yaşıyor. O da partisinde gerekli bütün mücadeleyi verdi fakat olmadı, olmadığı için ayrıldı bir parti kurdu.  İnsanların bizim neden ayrıldığımızı fazla irdelemesine gerek yok. Çünkü insanlar çalışamayacağını, mücadele edemeyeceklerini anlayınca bu işi bırakır, kendilerine yeni bir mecra, yeni bir zemin bulurlar. Bu iş böyledir. Sayın Muharrem İnce bu yolu tercih etmiştir. Biz de bu yolu tercih ettik. Bunun için kimsenin bizi çok sert şekilde eleştireceğini düşünmüyorum. Bunun yöntemi budur. Recep Tayyip Erdoğan da Refah Partisi’nden ayrılmış, kendi partisini kurmuştur. Meral Akşener, MHP’den ayrılmış kendi partisini kurmuştur. DEVA, Gelecek Partisi de böyledir. Yolu yöntemi budur.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.