MONTELLA: ÇALIŞIRSAK TOPARLARIZ, HEDEFİMİZ BU!

SPOR 15.09.2021 - 17:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1607+ kez okundu.
 

MONTELLA: ÇALIŞIRSAK TOPARLARIZ, HEDEFİMİZ BU!

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Herşeyi çalışarak düzeltebiliriz” dedi.
Montella, Adana Demirspor Tesisleri’ndeki idman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Karagümrük maçındaki sonucun kötü olduğunu söyleyen Montella, bu maçtaki pozitif detayları çıkarıp onun üzerine yoğun çalışmak gerektiğini bildirdi. Montella, “Bir an önce takım olmak zorundayız. Bir maçta çok hata yapabilirsin ancak biz Karagümrük maçında tam yapmamız gereken hataları yaptık. Akıllı insan bunları görüp üstüne çalışma yaparsa toparlayabilir. Bizim hedefimiz de bu” ifadelerini kullandı. Montella, çıkış için kendine nasıl bir yol belirlediği yönündeki soruya ise, “Böyle bir mağlubiyetten sonra moralli olamaz bir insan. Biz de demoralize olduk ancak bu maç bize şu gücü veriyor. Bunun üzerine çok daha fazla çalışma ve motivasyonumuzu yerine getirme. Futbolcuları işin içine katarak her şeyi düzeltebiliriz” diye cevap verdi. Maçları seyretme ve analiz etme fırsatı olduğunu kaydeden Montella, adaptasyon sürecini anımsattı. Montella, şöyle devam etti: “Bu takımda çalışmak için her şey var. Farklı çalışma temposu ile bunu düzeltebiliriz. Rize maçında birşeyler değiştirebiliriz. Uzun bir maratondayız. Takım halinde düzeltilmesi gereken birçok detay var. Balotelli ve Belhanda’yı öyle bir noktaya getireceğiz ki onlar performans göstermek zorunda kalacaklar.” Bu arada, Adana Demirspor Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Adana Demirspor, bu hafta Rizespor ile karşı karşıya gelecek.
Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, “Herşeyi çalışarak düzeltebiliriz” dedi.

Montella, Adana Demirspor Tesisleri’ndeki idman öncesi gazetecilerin sorularını cevapladı. Karagümrük maçındaki sonucun kötü olduğunu söyleyen Montella, bu maçtaki pozitif detayları çıkarıp onun üzerine yoğun çalışmak gerektiğini bildirdi. Montella, “Bir an önce takım olmak zorundayız. Bir maçta çok hata yapabilirsin ancak biz Karagümrük maçında tam yapmamız gereken hataları yaptık. Akıllı insan bunları görüp üstüne çalışma yaparsa toparlayabilir. Bizim hedefimiz de bu” ifadelerini kullandı.

Montella, çıkış için kendine nasıl bir yol belirlediği yönündeki soruya ise, “Böyle bir mağlubiyetten sonra moralli olamaz bir insan. Biz de demoralize olduk ancak bu maç bize şu gücü veriyor. Bunun üzerine çok daha fazla çalışma ve motivasyonumuzu yerine getirme. Futbolcuları işin içine katarak her şeyi düzeltebiliriz” diye cevap verdi.

Maçları seyretme ve analiz etme fırsatı olduğunu kaydeden Montella, adaptasyon sürecini anımsattı. Montella, şöyle devam etti: “Bu takımda çalışmak için her şey var. Farklı çalışma temposu ile bunu düzeltebiliriz. Rize maçında birşeyler değiştirebiliriz. Uzun bir maratondayız. Takım halinde düzeltilmesi gereken birçok detay var. Balotelli ve Belhanda’yı öyle bir noktaya getireceğiz ki onlar performans göstermek zorunda kalacaklar.”

Bu arada, Adana Demirspor Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde çalışmalarını sürdürdü. Adana Demirspor, bu hafta Rizespor ile karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.