ŞİMŞEK'İN MORALİ YERİNDE RİZE'Yİ YENMEK İSTİYOR!

SPOR 17.09.2021 - 18:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1934+ kez okundu.
 

ŞİMŞEK'İN MORALİ YERİNDE RİZE'Yİ YENMEK İSTİYOR!

Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Yeni Adana Şehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.
Mavi lacivertliler, karşılaşmaya sıkı hazırlandı. Samet Aybaba'nın ayrılmasının ardından göreve getirilen Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın geçen hafta çıktığı ilk karşılaşmada takımın 4-0'lık bir skorla Karagümrük'e mağlup olması, gözleri bu haftaki Çaykur Rize maçına çevirdi. Mavi lacivertliler, haftayı iyi bir tempoda hazırlanarak geçirdi. Futbolculara, moral motivasyonun yanısıra taktik ve teknik yükleme yapan Montella'nın sahaya hangi futbolcuları süreceği merakla bekleniyor. Montella, hafta içindeki değerlendirmesinde, çok çalışarak engellerin aşılabileceğine yönelik açıklamalar yapmıştı. Bu arada Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da zaman zaman tesislerde sürdürülen çalışmalara katılarak teknik heyet ve futbolculara moral verdi. Adana Demirspor, ligde oynadığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler, ligin 17. sırasında bulunuyor. Çaykur Rizespor ise ligdeki 4 karşılaşmanın 3'ünde mağlup oldu, 1 beraberliği bulunuyor.
Süper Lig'de mücadele eden Adana Demirspor, bugün Çaykur Rizespor ile karşılaşıyor. Yeni Adana Şehir Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

Mavi lacivertliler, karşılaşmaya sıkı hazırlandı. Samet Aybaba'nın ayrılmasının ardından göreve getirilen Teknik Direktör Vincenzo Montella'nın geçen hafta çıktığı ilk karşılaşmada takımın 4-0'lık bir skorla Karagümrük'e mağlup olması, gözleri bu haftaki Çaykur Rize maçına çevirdi.

Mavi lacivertliler, haftayı iyi bir tempoda hazırlanarak geçirdi. Futbolculara, moral motivasyonun yanısıra taktik ve teknik yükleme yapan Montella'nın sahaya hangi futbolcuları süreceği merakla bekleniyor. Montella, hafta içindeki değerlendirmesinde, çok çalışarak engellerin aşılabileceğine yönelik açıklamalar yapmıştı.

Bu arada Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak da zaman zaman tesislerde sürdürülen çalışmalara katılarak teknik heyet ve futbolculara moral verdi.

Adana Demirspor, ligde oynadığı 4 karşılaşmada 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Mavi lacivertliler, ligin 17. sırasında bulunuyor. Çaykur Rizespor ise ligdeki 4 karşılaşmanın 3'ünde mağlup oldu, 1 beraberliği bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.