KAPLAN, ÜMRANİYE’NİN GALİBİYET SERİSİNİ BOZDU!

SPOR 20.09.2021 - 18:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1313+ kez okundu.
 

KAPLAN, ÜMRANİYE’NİN GALİBİYET SERİSİNİ BOZDU!

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, ligdeki 5 maçının tamamını kazanan Ümraniyespor karşısında iyi performans sergileyip 1 puan almayı başardı. Turuncu beyazlılar, bu hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.
Turuncu beyazlılar, özellikle pozisyon üretmekte zorluk yaşadı, Ümraniyespor ise pozisyonları iyi değerlendiremedi. Adanaspor geçen hafta Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Ümraniye maçına iyi hazırlanan turuncu beyazlılar, lider karşında iyi bir futbol sergiledi. Ancak istediğini bulamadı maç başladığı gibi bitti.  Adanaspor, 6 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi.  Karşılaşmanın 11.dakikasında Serdar Özkan sağdan topla hareketlendi ve ceza alanı önüne topu yuvarladı. Bruns gelişine vurdu, kaleci topu iki hamlede bloke etmeyi başardı.  21. dakikada Ümraniyespor sağ kanattan Vrsajevic ile atak geliştirdi. Bu oyuncu ceza alanı içine topu ortaladı. Camara kafayı vurdu, kaleye girmekte olan topu Karacic güçlükle yakaladı.  27.dakikadaki Ümraniyespor atağında ceza alanı önünde topla buluşan Del Valle sert vurdu. Top az farkla dışarı çıktı.  32.dakikada Ümraniye sağ kanattan Vrsajevic ile atak yapıp iyi ortaladı. Oğuz topun gelişine vurdu, meşin yuvarlak yan direği sıyırarak dışarı çıktı.  37.dakikada Vrsajeviç topu iyi ortaladı. Glumac kafayla topu Camara’ya gönderdi. Camara rövaşata yaptı meşin yuvarlak dışarı çıktı.  40.dakikada Camara’nın sağdan ceza alanı içine yaptığı ortaya iyi yükselen Kehinde, kötü bir kafa vuruşu yaptı, takımını mutlak golden etti. 51.dakikada Adanaspor Ahmethan ile atağa geçti. Bu oyuncu topu kafayla Serdar Özkan’a attı. Topla ceza alanı önüne gelen Serdar Özkan, şık plaseyle topu kaleye gönderdi. Kaleci Burak topu çelip mutlak golü önledi.  60.dakikada Ahmethan ceza alanı sıfır çizgisine kadar indi ve topu Ozegovic’e attı. Bu oyuncu altı pastan sert vurdu kaleye girmekte olan topu Alim kornere çelmeyi başardı.  67.dadikada Del Valle sol kanattan hareketlendi ve pasını ikinci direğe gönderdi. Topun gelişine Onur vurdu. Meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı.  71.DAK: Del Valle topla ceza alanı sol çizgisine kadar indi. Topu içeri gönderdi. Kehinde kötü bir kafa vuruşu yaparak takımını mutlak golden etti. 90+5.dakikada Adanaspor mutlak golden oldu. Sağ taraftan kazanılan serbest atışı Bruns kullandı. Ceza alanı içine yapılan ortaya Roche kafayı vurdu. Meşin yuvarlağı kaleci bloke edip mutlak golü önledi.
TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, ligdeki 5 maçının tamamını kazanan Ümraniyespor karşısında iyi performans sergileyip 1 puan almayı başardı. Turuncu beyazlılar, bu hafta deplasmanda Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek.

Turuncu beyazlılar, özellikle pozisyon üretmekte zorluk yaşadı, Ümraniyespor ise pozisyonları iyi değerlendiremedi. Adanaspor geçen hafta Denizlispor’a 2-0 mağlup oldu. Ümraniye maçına iyi hazırlanan turuncu beyazlılar, lider karşında iyi bir futbol sergiledi. Ancak istediğini bulamadı maç başladığı gibi bitti. 

Adanaspor, 6 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 6 puan toplayabildi. 
Karşılaşmanın 11.dakikasında Serdar Özkan sağdan topla hareketlendi ve ceza alanı önüne topu yuvarladı. Bruns gelişine vurdu, kaleci topu iki hamlede bloke etmeyi başardı. 
21. dakikada Ümraniyespor sağ kanattan Vrsajevic ile atak geliştirdi. Bu oyuncu ceza alanı içine topu ortaladı. Camara kafayı vurdu, kaleye girmekte olan topu Karacic güçlükle yakaladı. 
27.dakikadaki Ümraniyespor atağında ceza alanı önünde topla buluşan Del Valle sert vurdu. Top az farkla dışarı çıktı. 
32.dakikada Ümraniye sağ kanattan Vrsajevic ile atak yapıp iyi ortaladı. Oğuz topun gelişine vurdu, meşin yuvarlak yan direği sıyırarak dışarı çıktı. 
37.dakikada Vrsajeviç topu iyi ortaladı. Glumac kafayla topu Camara’ya gönderdi. Camara rövaşata yaptı meşin yuvarlak dışarı çıktı. 
40.dakikada Camara’nın sağdan ceza alanı içine yaptığı ortaya iyi yükselen Kehinde, kötü bir kafa vuruşu yaptı, takımını mutlak golden etti.
51.dakikada Adanaspor Ahmethan ile atağa geçti. Bu oyuncu topu kafayla Serdar Özkan’a attı. Topla ceza alanı önüne gelen Serdar Özkan, şık plaseyle topu kaleye gönderdi. Kaleci Burak topu çelip mutlak golü önledi. 
60.dakikada Ahmethan ceza alanı sıfır çizgisine kadar indi ve topu Ozegovic’e attı. Bu oyuncu altı pastan sert vurdu kaleye girmekte olan topu Alim kornere çelmeyi başardı. 
67.dadikada Del Valle sol kanattan hareketlendi ve pasını ikinci direğe gönderdi. Topun gelişine Onur vurdu. Meşin yuvarlak az farkla dışarı çıktı. 
71.DAK: Del Valle topla ceza alanı sol çizgisine kadar indi. Topu içeri gönderdi. Kehinde kötü bir kafa vuruşu yaparak takımını mutlak golden etti.
90+5.dakikada Adanaspor mutlak golden oldu. Sağ taraftan kazanılan serbest atışı Bruns kullandı. Ceza alanı içine yapılan ortaya Roche kafayı vurdu. Meşin yuvarlağı kaleci bloke edip mutlak golü önledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.