BATI EMLAK’LA İLGİLİ İDDİALAR BİTMİYOR!

GÜNDEM 27.09.2021 - 18:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2748+ kez okundu.
 

BATI EMLAK’LA İLGİLİ İDDİALAR BİTMİYOR!

Milli Emlak Batı Emlak Müdürlüğü'nde yaşanan usulsüzlüklere ilişkin iddialar bitmek bilmiyor.
E.S. isimli bir vatandaş da Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER), “Milli Emlak Müdürlüğü'nde organize bir şebeke, vatandaşların yıllardır kullandığı arazilerine tahliye kararı çıkarıp kendi yakınlarının veya anlaştıkları kişilerin üzerine ecrimisil çıkarıyor. Burada her şey para üzerine kurulu. Haksız, hukuksuz ve kişiye özel uygulamalardan bıktık usandık, devletin yetkili organlarının buradaki bataklığa çözüm bulmasını istiyoruz." diye yazdı.  CİMER, vatandaşın yaptığı başvuruyu dikkat alarak, “İddia edilen hususlara ilişkin olarak varsa somut bilgi veya belgelerin iletilmesi halinde iddia edilen hususlara ilişkin gerekli inceleme ve değerlendirmeler yapılacaktır.” dedi.  Gazetemiz dün, Hazine mülkiyetindeki taşınmazlara ilişkin Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü tarafından yapılan tahliye ve ecrimisil işlemlerinde, evrakta sahtecilik yöntemleriyle usulsüzlük yapıldığını bu işlemler neticesinde kişisel menfaat sağlandığı yönündeki iddiaları gündeme getirmişti.
Milli Emlak Batı Emlak Müdürlüğü'nde yaşanan usulsüzlüklere ilişkin iddialar bitmek bilmiyor.

E.S. isimli bir vatandaş da Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne (CİMER), “Milli Emlak Müdürlüğü'nde organize bir şebeke, vatandaşların yıllardır kullandığı arazilerine tahliye kararı çıkarıp kendi yakınlarının veya anlaştıkları kişilerin üzerine ecrimisil çıkarıyor. Burada her şey para üzerine kurulu. Haksız, hukuksuz ve kişiye özel uygulamalardan bıktık usandık, devletin yetkili organlarının buradaki bataklığa çözüm bulmasını istiyoruz." diye yazdı. 

CİMER, vatandaşın yaptığı başvuruyu dikkat alarak, “İddia edilen hususlara ilişkin olarak varsa somut bilgi veya belgelerin iletilmesi halinde iddia edilen hususlara ilişkin gerekli inceleme ve değerlendirmeler yapılacaktır.” dedi. 
Gazetemiz dün, Hazine mülkiyetindeki taşınmazlara ilişkin Adana Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Batı Emlak Müdürlüğü tarafından yapılan tahliye ve ecrimisil işlemlerinde, evrakta sahtecilik yöntemleriyle usulsüzlük yapıldığını bu işlemler neticesinde kişisel menfaat sağlandığı yönündeki iddiaları gündeme getirmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.