Bakkallar Odası Başkanı Alphan, Adana ESOB Başkanı Göger’i eleştirince olay çıktı.

GÜNDEM 01.10.2021 - 14:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1382+ kez okundu.
 

Bakkallar Odası Başkanı Alphan, Adana ESOB Başkanı Göger’i eleştirince olay çıktı.

Adana’da Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın (Adana ESOB) Başkanlar Meclisi toplantısının ardından kavga çıktı. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer, bu sırada Adana TV ve Elektronik Cihazlar Odası Başkanı Sefa Barış’a yumruk attı. Bakkallar Odası Başkanı Nevzat Alphan da darp edildi.
Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2021 Yılı Başkanlar Meclisi, Birlik Eğitim ve Hizmet Binası Şehit Astsubay Ömer Halisdemir toplantı salonunda gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Niyazi Göger başkanlığında yapılan toplantıya birliğe bağlı Esnaf Odaları'nın başkanları katıldı. Göğer, göreve başladıkları bir yılın değerlendirmesini yaparak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göğer, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak istediklerini söyledi.   Adana Bakkallar ve Bayiler Odası Nevzat Alphan, kendisine söz verilince yaptığı konuşmada, Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer’e yönelik eleştirilerde bulundu. Bu sırada, Kantinciler Odası Başkanı Ergün Evrenkaya, Alphan’a yakışıksız sözler söyledi. Alphan, “Ben senin baban yaşında adamım” dedi. Canlı Hayvan ve Besiciler Odası Başkanı Yusuf Üçdağ da Alphan’a yönelik sözlerinden dolayı Evrenkaya’ya yumruk attı.   İddialara göre, Başkanlar Meclisi tamamlandığında, dışarıda bekleyen Kantinciler Odası Başkanı Ergün Evrenkaya, Bakkalar Odası Başkanı Nevzat Alphan’a saldırdı. Adana TV ve Elektronik Cihazlar Odası Başkanı Sefa Barış araya girmek isteyince bu sırada çıkan olaylarda Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer de Barış’a yumruk attı. Taraflar birbirinde davacı olmadı.
Adana’da Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın (Adana ESOB) Başkanlar Meclisi toplantısının ardından kavga çıktı. Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer, bu sırada Adana TV ve Elektronik Cihazlar Odası Başkanı Sefa Barış’a yumruk attı. Bakkallar Odası Başkanı Nevzat Alphan da darp edildi.

Adana Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği 2021 Yılı Başkanlar Meclisi, Birlik Eğitim ve Hizmet Binası Şehit Astsubay Ömer Halisdemir toplantı salonunda gerçekleştirildi. Birlik Başkanı Niyazi Göger başkanlığında yapılan toplantıya birliğe bağlı Esnaf Odaları'nın başkanları katıldı. Göğer, göreve başladıkları bir yılın değerlendirmesini yaparak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Göğer, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne yeni bir hizmet binası kazandırmak istediklerini söyledi.

 

Adana Bakkallar ve Bayiler Odası Nevzat Alphan, kendisine söz verilince yaptığı konuşmada, Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer’e yönelik eleştirilerde bulundu. Bu sırada, Kantinciler Odası Başkanı Ergün Evrenkaya, Alphan’a yakışıksız sözler söyledi. Alphan, “Ben senin baban yaşında adamım” dedi. Canlı Hayvan ve Besiciler Odası Başkanı Yusuf Üçdağ da Alphan’a yönelik sözlerinden dolayı Evrenkaya’ya yumruk attı.

 

İddialara göre, Başkanlar Meclisi tamamlandığında, dışarıda bekleyen Kantinciler Odası Başkanı Ergün Evrenkaya, Bakkalar Odası Başkanı Nevzat Alphan’a saldırdı. Adana TV ve Elektronik Cihazlar Odası Başkanı Sefa Barış araya girmek isteyince bu sırada çıkan olaylarda Adana ESOB Başkanı Niyazi Göğer de Barış’a yumruk attı. Taraflar birbirinde davacı olmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.