AYAZ EFE 7’SİNDE!

GÜNDEM 05.10.2021 - 17:15, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1454+ kez okundu.
 

AYAZ EFE 7’SİNDE!

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sıla Başak ile Serkan Başak’ın ilk çocukları Ayaz Efe, 7 yaşına bastı. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de torununu doğum gününde yalnız bırakmadı.
Doğum gününe Sıla Başak'ın amcası Aytekin Denizli, yengesi Zümrüt ile kızları Eylül de katıldı.    Ayaz Efe için muhteşem bir doğum günü partisi hazırlandı. Doğum gününde sevdikleri ve aile fertleriyle güzel bir vakit geçiren Ayaz Efe’nin yanında dayısı Egemen Denizli’de bulundu. Doğum günü pastasını kardeşi Melek Su ile birlikte kesen Ayaz Efe, daha sonra doğum gününe katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayaz Efe’ye nice güzel ve uzun ömürler diliyoruz.  
Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sıla Başak ile Serkan Başak’ın ilk çocukları Ayaz Efe, 7 yaşına bastı. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli de torununu doğum gününde yalnız bırakmadı.

Doğum gününe Sıla Başak'ın amcası Aytekin Denizli, yengesi Zümrüt ile kızları Eylül de katıldı. 


 

Ayaz Efe için muhteşem bir doğum günü partisi hazırlandı. Doğum gününde sevdikleri ve aile fertleriyle güzel bir vakit geçiren Ayaz Efe’nin yanında dayısı Egemen Denizli’de bulundu. Doğum günü pastasını kardeşi Melek Su ile birlikte kesen Ayaz Efe, daha sonra doğum gününe katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Ayaz Efe’ye nice güzel ve uzun ömürler diliyoruz.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.