ADANA BAROSUNDA 3 AVUKAT TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

GÜNDEM 15.10.2021 - 10:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1651+ kez okundu.
 

ADANA BAROSUNDA 3 AVUKAT TÖRENLE RUHSATLARINI ALDI

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlamayan Emel Doğan, Elif Serra Yiğenler ve Azize Kılıç meslek yeminlerini ederek avukatlığa adım attılar. Başkanlık odasında gerçekleşen törende genç avukatlara cübbelerini Av. Abbas Bilgili, Av. Ahmet Çifter, Av. Nazan Fulya Alisinanoğlu Seçer, Genel Sekreter Av. İlker Mengü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Neval Yurttaş tarafından giydirildi Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, ruhsatlarını alan genç meslektaşlarını kutladı ve başarılı bir meslek hayatı temenni etti.

Adana Barosunda staj dönemlerini başarıyla tamamlamayan Emel Doğan, Elif Serra Yiğenler ve Azize Kılıç meslek yeminlerini ederek avukatlığa adım attılar.

Başkanlık odasında gerçekleşen törende genç avukatlara cübbelerini Av. Abbas Bilgili, Av. Ahmet Çifter, Av. Nazan Fulya Alisinanoğlu Seçer, Genel Sekreter Av. İlker Mengü ve Yönetim Kurulu Üyesi Av. Neval Yurttaş tarafından giydirildi

Baro Başkanı Av.Semih Gökayaz, ruhsatlarını alan genç meslektaşlarını kutladı ve başarılı bir meslek hayatı temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.