CHP’li eski vekil Hulusi Güvel’in evini soydular!

GÜNDEM 15.10.2021 - 11:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1862+ kez okundu.
 

CHP’li eski vekil Hulusi Güvel’in evini soydular!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana eski milletvekili Hulusi Güvel’in evi soyuldu.
Olay, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesinde yaşandı. Hırsızlık olayı, CHP’li eski vekil yayladaki iken gerçekleşti. İddialara göre, 10 Ekim Pazar günü evin, demir şebekelerini keserek içeri giren iki hırsız, eski vekilin saat koleksiyonu ile bazı değerli eşyaları ve montunu çaldı.   Bu arada, hırsızlık şüphelilerinin evde yaklaşık 2 saat civarında kaldığı ve bir şüphelinin eski vekilin montunu giyerek evden ayrıldığı çevredeki güvenlik kameralarından tespit edildi.   Hırsızlar, evin demir şebekeleri keserek CHP'li vekilin evine girdi.    Polis, olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen şüphelilerden birini yakaladı, firari hırsızlık şüphelisinin ise yakalanmasına çalışılıyor.   Hırsızlık şüphelileri, Hulusi Güvel'in gardrobunu dağıttı, evde değerli eşya bulmak için ise aramadıkları yer adeta kalmadı.   
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana eski milletvekili Hulusi Güvel’in evi soyuldu.

Olay, merkez Çukurova ilçesi Güzelyalı mahallesinde yaşandı. Hırsızlık olayı, CHP’li eski vekil yayladaki iken gerçekleşti. İddialara göre, 10 Ekim Pazar günü evin, demir şebekelerini keserek içeri giren iki hırsız, eski vekilin saat koleksiyonu ile bazı değerli eşyaları ve montunu çaldı.

 

Bu arada, hırsızlık şüphelilerinin evde yaklaşık 2 saat civarında kaldığı ve bir şüphelinin eski vekilin montunu giyerek evden ayrıldığı çevredeki güvenlik kameralarından tespit edildi.

 

Hırsızlar, evin demir şebekeleri keserek CHP'li vekilin evine girdi. 


 

Polis, olayı gerçekleştirdikleri ileri sürülen şüphelilerden birini yakaladı, firari hırsızlık şüphelisinin ise yakalanmasına çalışılıyor.

 

Hırsızlık şüphelileri, Hulusi Güvel'in gardrobunu dağıttı, evde değerli eşya bulmak için ise aramadıkları yer adeta kalmadı. 


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.