Seyhan Belediyesporlu voleybolcular moral buldu

SPOR 26.10.2021 - 11:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2377+ kez okundu.
 

Seyhan Belediyesporlu voleybolcular moral buldu

Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak moral buldu. KADINLAR, MERİNOS’A ŞANS TANIMADI Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Merinos Gençlikspor’u iyi bir oyun sonrası 3-0 yenme başarısı gösterdi. Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Göksel Özbek, “ Kazandığımız için mutluyuz. Sporcuları kutluyorum. Bu galibiyetin öneminin bir kat daha artması adına önümüzdeki maçımızı da kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi. ERKEK VOLEYBOLCULAR MORAL BULDU 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Menderes Spor Salonu’nda Akkapı Teknik Endüstri Meslek Lisesi takımını 3-0 yendi.Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörleri Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Gaziantep Gençlikspor karşısında alınan yenilgi sonrasında mutlak kazanmamız gereken müsabakayı istediğimiz şekilde tamamladık. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bize olan güveni boşa çıkartmamak adına galibiyet serisi yakalamalıyız” diye konuştular. HENTBOL TAKIMI DEPLASMANDA YENİLDİ Birinci Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı ise geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 1955 Batman Belediyespor’a konuk oldu. Mavi-Beyazlı ekip müsabakayı 34-31 kaybetti. Seyhanlı hentbolcular ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Nurdağı Belediyespor ile 26-26 berabere kalırken ikinci hafta ise Adana’da konuk ettiği Ankara AS Spor’u 29-22 yenme başarısı göstermişti.

Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın ve Erkek Voleybol takımları geçtiğimiz hafta sonunu galibiyet ile kapatarak moral buldu.

KADINLAR, MERİNOS’A ŞANS TANIMADI

Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda konuk ettiği Merinos Gençlikspor’u iyi bir oyun sonrası 3-0 yenme başarısı gösterdi. Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Göksel Özbek, “ Kazandığımız için mutluyuz. Sporcuları kutluyorum. Bu galibiyetin öneminin bir kat daha artması adına önümüzdeki maçımızı da kazanıp çıkışa geçmek istiyoruz” dedi.

ERKEK VOLEYBOLCULAR MORAL BULDU

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Voleybol takımı Menderes Spor Salonu’nda Akkapı Teknik Endüstri Meslek Lisesi takımını 3-0 yendi.Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörleri Serdar Pehlivan-Metin Aydın ikilisi, “ Gaziantep Gençlikspor karşısında alınan yenilgi sonrasında mutlak kazanmamız gereken müsabakayı istediğimiz şekilde tamamladık. Sporcularımızı tebrik ediyoruz. Bize olan güveni boşa çıkartmamak adına galibiyet serisi yakalamalıyız” diye konuştular.

HENTBOL TAKIMI DEPLASMANDA YENİLDİ

Birinci Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Erkek Hentbol takımı ise geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda 1955 Batman Belediyespor’a konuk oldu. Mavi-Beyazlı ekip müsabakayı 34-31 kaybetti. Seyhanlı hentbolcular ligin ilk haftasında deplasmanda Gaziantep Nurdağı Belediyespor ile 26-26 berabere kalırken ikinci hafta ise Adana’da konuk ettiği Ankara AS Spor’u 29-22 yenme başarısı göstermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.