Adana'daki Kayserililer'den hemşehrilerine anlamlı karşılama

SİYASET 15.11.2021 - 14:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2252+ kez okundu.
 

Adana'daki Kayserililer'den hemşehrilerine anlamlı karşılama

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, Adana Kayserililer Derneği’ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’e İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal, Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, İl Yönetim kurulu üyeleri Şenel Selvi ve Sibel Demirci eşlik etti. Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyükkantarcı’’Hemşerilerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık’’ dedi..
Adana’da yaşayan Kayserililer, hemşerileri olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’i dernek binasında ağırladı. Çukurova ilçesindeki dernek binasında gerçekleşen ziyarette Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’e İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal, Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, İl yönetim kurulu üyeleri Şenel Selvi ve Sibel Demirci eşlik etti.   Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Adana’da yaşayan ve değişik siyasi partiye mensup olan Kayserililer de katıldı. Adana Kayserililer Derneği Başkanı ve Seyhan Belediye Meclis üyesi Uğur Büyükkantarcı, ziyaretten ötürü memnun olduklarını ifade ederek ‘’Hemşerilerimize gönlümüz ve kapımız her zaman açık. Hangi siyasi görüşe ve partiye sahip olursa olsun herkes bizim başımızın tacı. Ortak paydamız Kayseri ve Adana. Kayseriliyiz ve Adana’da yaşıyoruz. DEVA Partisi ailesinin bizleri ziyaretlerinden ötürü çok mutlu olduk. Hemşerimiz Sayın Candan Karlıtekin’in nezaket ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Nerede olursak olalım biz Kayserililer, her yerde birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü bozmadan koruyor ve korumaya da devam ediyoruz’’ dedi.   DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin de yaptığı konuşmada Türkiye’nin her zaman da daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu bildirdi ve ‘’Türkiye hepimizin. Herkes ülkemizin refahı ve gelişmesi için elini değil, gövdesini taşın altına koymalı. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Elele gönül gönüle olursak çözemeyeceğiz hiç bir sorun kalmaz’’ dedi.   DEVA Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal ve Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı da birer konuşma yaparak parti çalışmaları hakkında bilgi verdiler. DEVA ailesinin özellikle ve Adana’da ve ülkemizde emin adımlarla her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ettiler.  
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin, Adana Kayserililer Derneği’ni ziyaret etti. Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’e İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal, Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, İl Yönetim kurulu üyeleri Şenel Selvi ve Sibel Demirci eşlik etti. Kayserililer Derneği Başkanı Uğur Büyükkantarcı’’Hemşerilerimize kapımız ve gönlümüz her zaman açık’’ dedi..

Adana’da yaşayan Kayserililer, hemşerileri olan DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’i dernek binasında ağırladı. Çukurova ilçesindeki dernek binasında gerçekleşen ziyarette Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin’e İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal, Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı, İl yönetim kurulu üyeleri Şenel Selvi ve Sibel Demirci eşlik etti.

 

Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Adana’da yaşayan ve değişik siyasi partiye mensup olan Kayserililer de katıldı. Adana Kayserililer Derneği Başkanı ve Seyhan Belediye Meclis üyesi Uğur Büyükkantarcı, ziyaretten ötürü memnun olduklarını ifade ederek ‘’Hemşerilerimize gönlümüz ve kapımız her zaman açık. Hangi siyasi görüşe ve partiye sahip olursa olsun herkes bizim başımızın tacı. Ortak paydamız Kayseri ve Adana. Kayseriliyiz ve Adana’da yaşıyoruz. DEVA Partisi ailesinin bizleri ziyaretlerinden ötürü çok mutlu olduk. Hemşerimiz Sayın Candan Karlıtekin’in nezaket ziyaretinden dolayı çok mutlu olduk. Nerede olursak olalım biz Kayserililer, her yerde birlik ve beraberliğimizi, bütünlüğümüzü bozmadan koruyor ve korumaya da devam ediyoruz’’ dedi.

 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin de yaptığı konuşmada Türkiye’nin her zaman da daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu bildirdi ve ‘’Türkiye hepimizin. Herkes ülkemizin refahı ve gelişmesi için elini değil, gövdesini taşın altına koymalı. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Elele gönül gönüle olursak çözemeyeceğiz hiç bir sorun kalmaz’’ dedi.

 

DEVA Partisi İl Başkanı Sadullah Kısacık, İl Başkan Yardımcısı Taner Özünal ve Seyhan İlçe Başkanı Halit Acı da birer konuşma yaparak parti çalışmaları hakkında bilgi verdiler. DEVA ailesinin özellikle ve Adana’da ve ülkemizde emin adımlarla her geçen gün daha da büyüdüğünü ifade ettiler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.