ASKİ, Ali Baba’nın Çiftliği gibi!

GÜNDEM 07.12.2021 - 18:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1399+ kez okundu.
 

ASKİ, Ali Baba’nın Çiftliği gibi!

Resmi bir kurumun araçları, CHP Kadın Kolları ile CHP Feke İlçe Başkanı’nın emrinde...
Adana'da Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe ve kadın kollarının (CHP) taşımacılığını yapıyor.    İddialara göre, ASKİ'ye ait 34 BRD 8.... plakalı araç, CHP Kadın Kolları emrine verilerek Tufanbeyli'deki açılış töreni için görevlendirildi.  Başka bir olayda ise CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk'a tahsis edilen aynı araçla Feke'de taziye ziyareti yapıldı. Olayı, sosyal medya hesabından duyuran kişi, "Orası Ali Baba'nın Çiftliği değil" diye yazdı.  ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş'a seslenen aynı kişi, şunları kaydetti: “Sayın Genel Müdür, size bir soru sormak istiyorum. ASKİ gibi bir kurumun Genel Müdürü olmak orayı idare etmek elbette ki zor, ben bir vatandaş olarak şunu merak ediyorum; başında bulunduğunuz kurumun araçları kurumun işi için mi göreve gider, yoksa şahısların özel işleri için mi? Özel işleri  için görevlendirilen araçların içindeki kişi veya kişiler ASKİ personeli mi?  Özel iş için göreve giden bu araçlar Allah mufaza bir kaza yapsa bunun vebalini kim, kime verir, bu araçlar su mu yakıyor, akaryakıt parası kimin cebinden çıkıyor? Orası resmi bir kurum, bilin istedim.”
Resmi bir kurumun araçları, CHP Kadın Kolları ile CHP Feke İlçe Başkanı’nın emrinde...

Adana'da Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ), Cumhuriyet Halk Partisi'nin ilçe ve kadın kollarının (CHP) taşımacılığını yapıyor. 

 

İddialara göre, ASKİ'ye ait 34 BRD 8.... plakalı araç, CHP Kadın Kolları emrine verilerek Tufanbeyli'deki açılış töreni için görevlendirildi. 


Başka bir olayda ise CHP Feke İlçe Başkanı Mehmet Ali Kızıloluk'a tahsis edilen aynı araçla Feke'de taziye ziyareti yapıldı. Olayı, sosyal medya hesabından duyuran kişi, "Orası Ali Baba'nın Çiftliği değil" diye yazdı. 


ASKİ Genel Müdürü Nesrin Vursavuş'a seslenen aynı kişi, şunları kaydetti: “Sayın Genel Müdür, size bir soru sormak istiyorum. ASKİ gibi bir kurumun Genel Müdürü olmak orayı idare etmek elbette ki zor, ben bir vatandaş olarak şunu merak ediyorum; başında bulunduğunuz kurumun araçları kurumun işi için mi göreve gider, yoksa şahısların özel işleri için mi? Özel işleri  için görevlendirilen araçların içindeki kişi veya kişiler ASKİ personeli mi?  Özel iş için göreve giden bu araçlar Allah mufaza bir kaza yapsa bunun vebalini kim, kime verir, bu araçlar su mu yakıyor, akaryakıt parası kimin cebinden çıkıyor? Orası resmi bir kurum, bilin istedim.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.