OKUMA BAYRAMI SEVİNCİ!

EĞİTİM 09.12.2021 - 15:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1631+ kez okundu.
 

OKUMA BAYRAMI SEVİNCİ!

Ömer Haluk Özuçak İlkokulu 1-F sınıfında okuma sevinci yaşandı.
AYAZ EFE ARTIK OKUYOR Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sıla Başak ile Serkan Başak'ın oğlu Ayaz Efe Başak, arkadaşlarıyla birlikte harfleri bitirip okumaya geçti.     SINIFTA BÜYÜK COŞKU Sınıftaki Okuma Bayramı görülmeye değerdi. Aileler bu gün için büyük hazırlık yaptı. Sınıf balonlarla süslendi. Güne özgü pasta yapıldı, yiyecekler hazırlandı. Okumaya geçen öğrenciler Ayaz Efe Başak ile birlikte arkadaşları Yaser Murat Özdemir, Betül Dönmek, Rüzgar Gündüz, Elif Ezgi Gürgendi de büyük mutluluk yaşadı.     HAKAN DENİZLİ SEVİNCE ORTAK OLDU Sınıf Öğretmeni Gülay Karagedik, okumaya geçen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi, başarı diledi. Karagedik, okuma sevincine ortak olan ailelere teşekkür ederek, kendisinin de büyük sevinç yaşadığını söyledi. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli ise artık harfleri ezberleyip okuyabilen torunu Ayaz Efe, Melek Su, kızı Sıla Başak, damadı Serkan Başak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Ömer Haluk Özuçak İlkokulu 1-F sınıfında okuma sevinci yaşandı.

AYAZ EFE ARTIK OKUYOR

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Sıla Başak ile Serkan Başak'ın oğlu Ayaz Efe Başak, arkadaşlarıyla birlikte harfleri bitirip okumaya geçti.

 

 

SINIFTA BÜYÜK COŞKU

Sınıftaki Okuma Bayramı görülmeye değerdi. Aileler bu gün için büyük hazırlık yaptı. Sınıf balonlarla süslendi. Güne özgü pasta yapıldı, yiyecekler hazırlandı. Okumaya geçen öğrenciler Ayaz Efe Başak ile birlikte arkadaşları Yaser Murat Özdemir, Betül Dönmek, Rüzgar Gündüz, Elif Ezgi Gürgendi de büyük mutluluk yaşadı.

 

 

HAKAN DENİZLİ SEVİNCE ORTAK OLDU

Sınıf Öğretmeni Gülay Karagedik, okumaya geçen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi, başarı diledi. Karagedik, okuma sevincine ortak olan ailelere teşekkür ederek, kendisinin de büyük sevinç yaşadığını söyledi. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli ise artık harfleri ezberleyip okuyabilen torunu Ayaz Efe, Melek Su, kızı Sıla Başak, damadı Serkan Başak ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.