“Öğrencilerin bir gülüşünü görmek bize yetiyor!”

EĞİTİM 11.02.2022 - 12:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1871+ kez okundu.
 

“Öğrencilerin bir gülüşünü görmek bize yetiyor!”

Adana’da öğrencilerin yüzünü güldürmek ve okuma bilincini artırmak için çaba gösteren Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu, 3 okulda daha kütüphane oluşturup, öğrencilere büyük sevinç yaşattı.     Gülücük İçin + 1 Ekip Lideri Harun Kaplan, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Merkez Seyhan, Yüreğir ve sahil ilçesi Karataş’ta okulların kütüphane oluşturmalarına destek verdiklerini anımsatan Harun Kaplan, “Öğrencilerin yüzündeki bir tebessümü görmek bizlere yaşadığımız zorlukları ve yorgunlukları unutturuyor.” dedi.   Gönüllülük esasına dayalı sosyal sorumluluk projeleri için ekip arkadaşları ile iyi bir dayanışma sergilediklerine dikkat çeken Harun Kaplan, “Destek verenler sayesinde hem iyi bir iletişim kuruyoruz, hem de 100’lerce kitabı öğrencilere ulaştırarak onların eğitimine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor ve yaşatıyoruz.” ifadelerini kullandı.     Gülücük İçin + 1 Ekip Lideri Harun Kaplan, çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini anlatarak, “El ele dayanışma içinde daha güzel işler yapacağımıza eminiz” diye konuştu.   Gönüllü Ebru Fidan, ise okullarda oluşturdukları kütüphanelerle  çocukların geleceğe daha umutlu bakmalarına yardımcı olduklarını anlattı. Fidan, “Çocukların gülücükleri görülmeye değer. Her kütüphane aslında iyi bir eğitmendir. Bu sayede okuma alışkanlığı gelişir, anlama düzeyi üst seviyelere çıkar” dedi.  

Adana’da öğrencilerin yüzünü güldürmek ve okuma bilincini artırmak için çaba gösteren Gülücük İçin + 1 Gönüllü Topluluğu, 3 okulda daha kütüphane oluşturup, öğrencilere büyük sevinç yaşattı.

 

 

Gülücük İçin + 1 Ekip Lideri Harun Kaplan, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ettiklerini söyledi. Merkez Seyhan, Yüreğir ve sahil ilçesi Karataş’ta okulların kütüphane oluşturmalarına destek verdiklerini anımsatan Harun Kaplan, “Öğrencilerin yüzündeki bir tebessümü görmek bizlere yaşadığımız zorlukları ve yorgunlukları unutturuyor.” dedi.

 

Gönüllülük esasına dayalı sosyal sorumluluk projeleri için ekip arkadaşları ile iyi bir dayanışma sergilediklerine dikkat çeken Harun Kaplan, “Destek verenler sayesinde hem iyi bir iletişim kuruyoruz, hem de 100’lerce kitabı öğrencilere ulaştırarak onların eğitimine katkı sağlamanın mutluluğunu yaşıyor ve yaşatıyoruz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Gülücük İçin + 1 Ekip Lideri Harun Kaplan, çocuklar için etkinliklerin devam edeceğini anlatarak, “El ele dayanışma içinde daha güzel işler yapacağımıza eminiz” diye konuştu.

 

Gönüllü Ebru Fidan, ise okullarda oluşturdukları kütüphanelerle  çocukların geleceğe daha umutlu bakmalarına yardımcı olduklarını anlattı. Fidan, “Çocukların gülücükleri görülmeye değer. Her kütüphane aslında iyi bir eğitmendir. Bu sayede okuma alışkanlığı gelişir, anlama düzeyi üst seviyelere çıkar” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.