Çukurova Üniversitesi'nde Tarım Gıda ve Soğuk Zincir Sempozyumu

GÜNDEM 22.03.2022 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1630+ kez okundu.
 

Çukurova Üniversitesi'nde Tarım Gıda ve Soğuk Zincir Sempozyumu

12. Tarım-Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu 24 Mart Perşembe günü başlıyor.  Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'ndeki sempozyumun açılışında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Kafkas, Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ile Çukurova Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Meryem Tuncel açılış konuşmaları yapacak.  Moderatörlüğünü ÇÜ. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. ibrahim Ortaş'ın yapacağı sempozyumda; Prof.Dr. Hakan Özkan, "Tohumun Bitki Islahı ile Serüveni' Mehmet Sadıkoğlu, "Tarladan Sofraya: Bitki Beslemede Yenilikçi Yaklaşımlar" Serdar Mart, "Türk Tohumculuk Sektörünün Genel Görünümü", Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, "Çukurova'da Narenciye: Dünü. Bugünü ve Yarını"  Lojistik Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Tanyaş'ın moderatörlüğünü yapacağı ikinci oturumda ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Murat Korçak, "Tarım-Gıda Ürünleri Lojistiğine Yönelik Düzenlemeler" Doç. Dr. Cihan Çetinkaya, Adana Alpaslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi ve LODER Adana Temsilcisi, "Yeşil Paketleme" Dr. Atiye Tümenbatur, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve LODER Yönetim Kumlu Üyesi, "ATP Konvansiyonu ve Türkiye'ye Etkileri" Dr. Şebnem İndap, Maltepe Üniversitesi, "Tarım-Gıda Tedarik Zincirinde Blok Zincir Teknolojisi Kullanımı" Muhammed Kadri Günay, Man Lojistik Türkiye Hava Kargo Satış ve Operasyon Müdürü, "Havayolu Taşımacılığında Soğuk Zincir" i anlatacak.

12. Tarım-Gıda ve Soğuk Zincir Lojistiği Sempozyumu 24 Mart Perşembe günü başlıyor. 

Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Amfisi'ndeki sempozyumun açılışında Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Kafkas, Lojistik Derneği Başkanı Prof. Dr. Mehmet Tanyaş ile Çukurova Üniversitesi Rektörü, Prof. Dr. Meryem Tuncel açılış konuşmaları yapacak. 
Moderatörlüğünü ÇÜ. Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. ibrahim Ortaş'ın yapacağı sempozyumda; Prof.Dr. Hakan Özkan, "Tohumun Bitki Islahı ile Serüveni' Mehmet Sadıkoğlu, "Tarladan Sofraya: Bitki Beslemede Yenilikçi Yaklaşımlar" Serdar Mart, "Türk Tohumculuk Sektörünün Genel Görünümü", Adana Çiftçiler Birliği Başkanı Mutlu Doğru, "Çukurova'da Narenciye: Dünü. Bugünü ve Yarını" 
Lojistik Derneği Başkanı Prof.Dr. Mehmet Tanyaş'ın moderatörlüğünü yapacağı ikinci oturumda ise, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdür Yardımcısı Murat Korçak, "Tarım-Gıda Ürünleri Lojistiğine Yönelik Düzenlemeler" Doç. Dr. Cihan Çetinkaya, Adana Alpaslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Öğretim Üyesi ve LODER Adana Temsilcisi, "Yeşil Paketleme" Dr. Atiye Tümenbatur, Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi ve LODER Yönetim Kumlu Üyesi, "ATP Konvansiyonu ve Türkiye'ye Etkileri" Dr. Şebnem İndap, Maltepe Üniversitesi, "Tarım-Gıda Tedarik Zincirinde Blok Zincir Teknolojisi Kullanımı" Muhammed Kadri Günay, Man Lojistik Türkiye Hava Kargo Satış ve Operasyon Müdürü, "Havayolu Taşımacılığında Soğuk Zincir" i anlatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.