4 HAFTADIR YÜZÜ GÜLMEYEN ŞİMŞEK, CİMBOM’LA OYNUYOR!

SPOR 09.05.2022 - 22:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 1370+ kez okundu.
 

4 HAFTADIR YÜZÜ GÜLMEYEN ŞİMŞEK, CİMBOM’LA OYNUYOR!

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor’a kendi saha ve seyircisi önünde 2-1’lik skorla yenilen mavi lacivertliler, 4 maçtır galibiyet yüzü göremiyor.     Şimşek’in Altay'la oynadığı 3-1 kazandığı karşılaşmanın ardından yüzü gülmedi. Kasımpaşa deplasmanında 4-0 yenilen, lider Trabzonspor'a 3-1'lik skorla mağlup olan, Giresun deplasmanında da 2-0 yenilen mavi lacivertliler, geçen hafta da Alanya’ya yenilerek taraftarını üzdü.  Adana Demirspor, 15 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek, en son ise Göztepe'yi evinde ağırlayacak. Ligde 52 puanla 8. sırada yer alan Adana Demirspor, 36 karşılaşmada; 14 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, rakiplerine 51 gol atarken, kalesinde ise 44 gol gördü.  Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray ise ligde 48 puanla 13.sırada yer alıyor. Sarı kırmızıların 13 galibiyeti, 9 beraberliği, 14 mağlubiyeti var. Galatasaray, en son oynadığı Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

Süper Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, bu hafta deplasmanda Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. Geçen hafta Aytemiz Alanyaspor’a kendi saha ve seyircisi önünde 2-1’lik skorla yenilen mavi lacivertliler, 4 maçtır galibiyet yüzü göremiyor.  

 

Şimşek’in Altay'la oynadığı 3-1 kazandığı karşılaşmanın ardından yüzü gülmedi. Kasımpaşa deplasmanında 4-0 yenilen, lider Trabzonspor'a 3-1'lik skorla mağlup olan, Giresun deplasmanında da 2-0 yenilen mavi lacivertliler, geçen hafta da Alanya’ya yenilerek taraftarını üzdü. 


Adana Demirspor, 15 Mayıs Pazar günü Galatasaray ile karşı karşıya gelecek, en son ise Göztepe'yi evinde ağırlayacak. Ligde 52 puanla 8. sırada yer alan Adana Demirspor, 36 karşılaşmada; 14 galibiyet, 10 beraberlik, 12 mağlubiyet aldı. Adana Demirspor, rakiplerine 51 gol atarken, kalesinde ise 44 gol gördü. 


Süper Lig'de kötü bir sezon geçiren Galatasaray ise ligde 48 puanla 13.sırada yer alıyor. Sarı kırmızıların 13 galibiyeti, 9 beraberliği, 14 mağlubiyeti var. Galatasaray, en son oynadığı Başakşehir ile golsüz berabere kaldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.