Hareket et, sağlıklı kal!

GÜNDEM 10.05.2022 - 17:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2611+ kez okundu.
 

Hareket et, sağlıklı kal!

Adana’da, “10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü” etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Elban, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle Yüreğir Yaşar Kemal Parkuru’nda yürüyüş yaptı.    Adana İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da katıldı.  Dünya Sağlık Örgütü, fiziksel aktivitenin faydaları konusunda toplum bilincini oluşturmak, yaşamın her alanında fiziksel aktiviteye katılımı arttırmak amacıyla “Sağlık İçin Hareket Et Günü” belirledi. Sağlık için hergün 10 bin adım atmak gerekiyor.

Adana’da, “10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü” etkinlikleri kapsamında Vali Süleyman Elban, kamu kurum ve kuruluşlarının yetkilileriyle Yüreğir Yaşar Kemal Parkuru’nda yürüyüş yaptı. 

 

Adana İl Sağlık Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün işbirliği ile gerçekleştirilen etkinliğe, Vali Yardımcısı Huriye Küpeli Kan, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Sağlık Müdürü Dr. Halil Nacar, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da katıldı. 


Dünya Sağlık Örgütü, fiziksel aktivitenin faydaları konusunda toplum bilincini oluşturmak, yaşamın her alanında fiziksel aktiviteye katılımı arttırmak amacıyla “Sağlık İçin Hareket Et Günü” belirledi. Sağlık için hergün 10 bin adım atmak gerekiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.