DEVLET HASTANESİ İHALESİ NE ZAMAN?

GÜNDEM 05.08.2022 - 17:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2437+ kez okundu.
 

DEVLET HASTANESİ İHALESİ NE ZAMAN?

Adana’da 10 yıl önce yıkıldıktan sonra, yerine yenisi yapılacağı söylenen Karataş yolundaki Devlet Hastanesi’nin yapımı yılan hikayesine döndü.    Özellikle şehrin Güney’inde yaşayanlar, hastanenin yapımını bekliyor. Bu yıl içinde hem AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, hem de Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, Devlet Hastanesi’nin yapımı için ihale açılacağını söylemişti.    Devlet Hastanesi, Yüreğir ve Karataş ilçelerinin kırsal bölgeleriyle birlikte 500 bine yakın kişiye hizmet veriyordu. Seyhan nehri kıyısında, şehrin ulaşımı en kolay yerinde bulunan yıkılan Devlet Hastanesi için yapımın ne zaman başlanacağına dair bilgi de hala yok.    Eski Hastanenin bulunduğu 21 bin metrekare arsaya yapılması planlanan, Güney Yüreğir Devlet Hastanesi projesi yatırım programına alınmıştı. Ancak aradan geçen zamanda hastaneyle ilgili tek gelişme yaşanmadı. Vatandaşlar, “10 sene daha beklemeyelim” diyor.

Adana’da 10 yıl önce yıkıldıktan sonra, yerine yenisi yapılacağı söylenen Karataş yolundaki Devlet Hastanesi’nin yapımı yılan hikayesine döndü. 

 

Özellikle şehrin Güney’inde yaşayanlar, hastanenin yapımını bekliyor. Bu yıl içinde hem AK Parti Adana İl Başkanı Mehmet Ay, hem de Yüreğir Belediye Başkanı Mehmet Fatih Kocaispir, Devlet Hastanesi’nin yapımı için ihale açılacağını söylemişti. 

 

Devlet Hastanesi, Yüreğir ve Karataş ilçelerinin kırsal bölgeleriyle birlikte 500 bine yakın kişiye hizmet veriyordu. Seyhan nehri kıyısında, şehrin ulaşımı en kolay yerinde bulunan yıkılan Devlet Hastanesi için yapımın ne zaman başlanacağına dair bilgi de hala yok. 

 

Eski Hastanenin bulunduğu 21 bin metrekare arsaya yapılması planlanan, Güney Yüreğir Devlet Hastanesi projesi yatırım programına alınmıştı. Ancak aradan geçen zamanda hastaneyle ilgili tek gelişme yaşanmadı. Vatandaşlar, “10 sene daha beklemeyelim” diyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.