TOROS KAPLANI, YENİ MALATYA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

SPOR 17.08.2022 - 17:27, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2409+ kez okundu.
 

TOROS KAPLANI, YENİ MALATYA HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı.  Teknik Direktör Mustafa Kaplan gözetimindeki antrenmanda futbolcular performanslarını artırma çabasına girdi.  Ligin ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Toros kaplanı, 1-1'lik skorla berabere kalarak taraftarına ilk maç sevinci yaşatamadı. Turuncu beyazlılar ligin ikinci maçını kazanmak için antrenmanlara başladı. Adanaspor, Yeni Malatya ile 21 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te karşılaşacak. Turuncu beyazlılar, bu maçtan galip gelerek Adana'ya 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor.

TFF 1. Lig'de mücadele eden Adanaspor, Yeni Malatyaspor maçı hazırlıklarına başladı. 

Teknik Direktör Mustafa Kaplan gözetimindeki antrenmanda futbolcular performanslarını artırma çabasına girdi. 
Ligin ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde oynayan Toros kaplanı, 1-1'lik skorla berabere kalarak taraftarına ilk maç sevinci yaşatamadı. Turuncu beyazlılar ligin ikinci maçını kazanmak için antrenmanlara başladı. Adanaspor, Yeni Malatya ile 21 Ağustos Pazar günü saat 19.15'te karşılaşacak. Turuncu beyazlılar, bu maçtan galip gelerek Adana'ya 3 puan ile dönmenin hesaplarını yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.